Főoldal Előzetesek [NYCC2023] Egy plakát Godzilláról, és szörnyekkel teli új előzetest kapott a Monarch: A szörnyek hagyatéka
Előzetesek

[NYCC2023] Egy plakát Godzilláról, és szörnyekkel teli új előzetest kapott a Monarch: A szörnyek hagyatéka

Godzillával a háttérben egy új posztert, és előzetest kapott a Monarch: A szörnyek hagyatéka.

938

Új előzetessel és plakáttal érkezett a New York-i Comic Conra a Monarch: A szörnyek hagyatéka, amit szerencsére online is megnézhetünk. Még szeptember elején mutatták be a sorozat első kedvcsinálóját, amiben néhány másodpercre Godzilla is megmutatta magát, azonban sokan aggodalmukat fejezték ki, hogy inkább az emberi kapcsolatokra, mintsem a szörnyekre fókuszál majd a tévéműsor.

Az Apple TV+ és a Legendary igyekezett kedvezni azoknak, akik már tűkön ülve várják, hogy mit tartogat a Szörnyuniverzum. És igen, ez az, amire minden rajongó vágyott: jó sok szörnyet a képernyőre! Az előzetesben végre nemcsak az emberek kapnak figyelmet, hanem a szörnyek is, azokból pedig jó sok.

F8 VO38 NWk AAqm KY 1

Amellett, hogy a Kong: Koponya-sziget sztárja, John Goodman visszatér Bill Randa szerepében, hangsúlyt kap a sorozat középpontjában álló rejtély, miközben a főszereplő, Lee Shaw katonatiszt (akit a sorozatban a valódi apa és fia, Kurt és Wyatt Russell alakít) életének két különböző korszaka között váltogatunk majd, ugyanis a sorozat egyszer a múltban, egyszer pedig a jelenben játszódik majd.

Továbbra sem világos, hogy ennek a spinoff-sorozatnak az eseményei hogyan fogják befolyásolni például a Godzilla x Kong: The New Empire című filmet, de egyesek úgy vélik, hogy az Apple TV sorozatára önálló fejezetként kell gondolni, s nem lesz hatással a mozifilmek kimenetelére. A sorozatban többnyire nem a szörnyeket, hanem a Monarch titokzatos múltját ismerjük meg jobban, miközben eddig nem ismert rejtélyeket tárunk fel a szervezet működéséről.

Eközben befutottak az első reakciók is a sorozatról – miután a kritikusok megkapták az első öt epizódot -, és hamarosan okosabbak leszünk, hogy mi vár ránk novemberben, de addig is, nézzük meg az új előzetest!

A sorozathoz kiadott hivatalos szinopszis szerint “a Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és a sokkoló felfedezést követően, hogy a szörnyek valódiak, a Monarch: A szörnyek hagyatékában két testvér apjuk nyomdokába ered, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch néven ismert titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül még mélyebbre ássák magukat, Lee Shaw katonatiszthez (akit Kurt Russell és Wyatt Russell alakít). Az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik a történet, amikor a Monarchot valami fenyegeti, amit csak Shaw tud. A drámai saga – amely három generáción átível – feltárja az eltemetett titkokat és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon visszahatnak az életünkre.”

Monarch: A szörnyek hagyatéka című sorozatban a két említett főszereplő mellett még Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett és Elisa Lasowski is szerepel.

A franchise 2014-ben Gareth Edwards Godzillájával kezdődött, majd a Kong: Koponya-sziget, a Godzilla II – A szörnyek királya és legutóbb pedig a Godzilla Kong ellen folytatta a történetet a Titánokról. Az Apple TV készülő tévésorozata mellett a franchise hamarosan újabb mozifilmmel gazdagodik majd, érkezik jövőre a Godzilla x Kong: The New Empire című folytatás.

Monarch: A szörnyek hagyatéka című sorozatot Matt Fraction és Chris Black közösen alkották meg, akik mindketten executive producerként szerepelnek az első két epizódot is jegyző Matt Shakman mellett. Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka és Takemasa Arita szintén executive producerek lesznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...