Főoldal Játékok Novemberben jön az Xbox Series X
JátékokBREAKING

Novemberben jön az Xbox Series X

A Microsoft nagyjából belőtte, mikor kell az új konzolját várni.

684
The unannounced Xbox Series S has been leaked by Microsofts own controller boxes and a holiday 2020 release is rumored

Hírdömpinget tart a Microsoft, hiszen röviddel azután, hogy a Halo Infinite megjelenésének halasztását közölték, máris itt egy jobb infó: az Xbox Series X-re természetesen számíthatunk, azt is elárulták hogy novemberben érkezik, de pontos napot és árat nem.

Alighanem van összefüggés a két dolog között, hiszen az új Halo annak ellenére is az új konzol húzócíme lett volna, hogy még Xbox One-ra is érkezik majd. A Microsoftnak más nagy exkluzívja saját bevallásuk szerint nem jön launchra, így valószínűleg szerették volna megnyugtatni a kedélyeket. Továbbá a héten kiszivárgott új kontroller révén amúgy is már majdnem biztosra vehettük a novembert, hiszen annak kézikönyvében egy november 5-i dátumot is találtak.

Bejelentésükben a cross-platform címeket (Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, Watch Dogs: Legion), a teljes vagy részleges exkluzivitással bíró third-party játékokat (The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected) és a Series X-re optimalizált korábbi fejlesztéseket (Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21) jelölték meg, mint az új konzol legfőbb vonzerejét.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...