Novemberben jön az Xbox Series X

A Microsoft nagyjából belőtte, mikor kell az új konzolját várni.

Hírdömpinget tart a Microsoft, hiszen röviddel azután, hogy a Halo Infinite megjelenésének halasztását közölték, máris itt egy jobb infó: az Xbox Series X-re természetesen számíthatunk, azt is elárulták hogy novemberben érkezik, de pontos napot és árat nem.

Alighanem van összefüggés a két dolog között, hiszen az új Halo annak ellenére is az új konzol húzócíme lett volna, hogy még Xbox One-ra is érkezik majd. A Microsoftnak más nagy exkluzívja saját bevallásuk szerint nem jön launchra, így valószínűleg szerették volna megnyugtatni a kedélyeket. Továbbá a héten kiszivárgott új kontroller révén amúgy is már majdnem biztosra vehettük a novembert, hiszen annak kézikönyvében egy november 5-i dátumot is találtak.

Bejelentésükben a cross-platform címeket (Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, Watch Dogs: Legion), a teljes vagy részleges exkluzivitással bíró third-party játékokat (The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected) és a Series X-re optimalizált korábbi fejlesztéseket (Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21) jelölték meg, mint az új konzol legfőbb vonzerejét.

Total
38
Shares
Previous Article

Elcsúsztatták a Halo Infinite megjelenését

Next Article

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!