Novemberben jön az Xbox Series X

A Microsoft nagyjából belőtte, mikor kell az új konzolját várni.

Hírdömpinget tart a Microsoft, hiszen röviddel azután, hogy a Halo Infinite megjelenésének halasztását közölték, máris itt egy jobb infó: az Xbox Series X-re természetesen számíthatunk, azt is elárulták hogy novemberben érkezik, de pontos napot és árat nem.

Alighanem van összefüggés a két dolog között, hiszen az új Halo annak ellenére is az új konzol húzócíme lett volna, hogy még Xbox One-ra is érkezik majd. A Microsoftnak más nagy exkluzívja saját bevallásuk szerint nem jön launchra, így valószínűleg szerették volna megnyugtatni a kedélyeket. Továbbá a héten kiszivárgott új kontroller révén amúgy is már majdnem biztosra vehettük a novembert, hiszen annak kézikönyvében egy november 5-i dátumot is találtak.

Bejelentésükben a cross-platform címeket (Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, Watch Dogs: Legion), a teljes vagy részleges exkluzivitással bíró third-party játékokat (The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected) és a Series X-re optimalizált korábbi fejlesztéseket (Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21) jelölték meg, mint az új konzol legfőbb vonzerejét.

Total
1
Shares
Previous Article

Elcsúsztatták a Halo Infinite megjelenését

Next Article

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!