Wide Screen
Image default
Filmek

Nemcsak Bob Igernek, de még George Lucasnak is nagyon bejött a The Mandalorian

George Lucas a médiában nem adott hangot, hogy mennyire csalódott az új trilógiában, de a Disney elnök-vezérigazgatója szerint a The Mandaloriant imádja.

George Lucas a médiában nem adott hangot, hogy mennyire csalódott az új trilógiában, de a Disney elnök-vezérigazgatója szerint a The Mandaloriant imádja.

Mint azt megtudtuk, hogy a Disney lassabb ütemre kapcsol a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után, vagyis évekig nem válthatunk jegyet Star Wars-filmre a mozik kasszáinál, ez azonban nem jelenti azt, hogy hiányt szenvednénk majd a messzi-messzi galaxis történeteiből. Hamarosan bemutatják a The Mandalorian-sorozatot, a franchise első élőszereplős sorozatát, amit George Lucas már véleményezett Bob Igernek.

A Bloomberg készített interjút Bob Igerrel, ahol megvitatták a The Mandaloriant, valamint a franchise következő állomásait, amiket az elkövetkező három évben fognak bemutatni a rajongóknak. Iger elárulta, hogy annyira tetszett neki a sorozat, hogy egyes részeket valószínűleg háromszor is megnézett.

Valószínűleg háromszor néztem meg a The Mandalorian egyes részeit. Először csak néhány jegyzetet kaptam, másodszor a nyers vágást, és most nemrégiben megnéztem egyben a végső vágást, ami elbűvölt, ahogy kinézett.
Bob Iger

Bob Iger könyvét hamarosan kiadják, melyben a szerző hosszasan beszél a Lucasfilm felvásárlásáról, hogy kezdetben George Lucast is bevonták az új trilógia készítésébe, akinek már konkrét elképzelései voltak a folytatásról. Lucas azonban Az ébredő Erő bemutatója után nagyon csalódott volt, amiért a Lucasfilm figyelmen kívül hagyta tervét, ám úgy tűnik, hogy a The Mandalorian-sorozat nagyon tetszett a rendezőnek, aki többször is ellátogatott a forgatásra, és Iger szavai szerint rendben találta a munkát.

A The Mandalorian első részét november 12-én mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Bob Iger George Lucas

Még több a témában...

Új olvasnivalók a horizonton a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Rian Johnson védelmébe vette a Star Wars-előzménytrilógiát, és elmondta, miért tartja csodálatosnak

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat