The Mandalorian

Nemcsak Bob Igernek, de még George Lucasnak is nagyon bejött a The Mandalorian

George Lucas a médiában nem adott hangot, hogy mennyire csalódott az új trilógiában, de a Disney elnök-vezérigazgatója szerint a The Mandaloriant imádja.

George Lucas a médiában nem adott hangot, hogy mennyire csalódott az új trilógiában, de a Disney elnök-vezérigazgatója szerint a The Mandaloriant imádja.

Mint azt megtudtuk, hogy a Disney lassabb ütemre kapcsol a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után, vagyis évekig nem válthatunk jegyet Star Wars-filmre a mozik kasszáinál, ez azonban nem jelenti azt, hogy hiányt szenvednénk majd a messzi-messzi galaxis történeteiből. Hamarosan bemutatják a The Mandalorian-sorozatot, a franchise első élőszereplős sorozatát, amit George Lucas már véleményezett Bob Igernek.

A Bloomberg készített interjút Bob Igerrel, ahol megvitatták a The Mandaloriant, valamint a franchise következő állomásait, amiket az elkövetkező három évben fognak bemutatni a rajongóknak. Iger elárulta, hogy annyira tetszett neki a sorozat, hogy egyes részeket valószínűleg háromszor is megnézett.

Bob Iger könyvét hamarosan kiadják, melyben a szerző hosszasan beszél a Lucasfilm felvásárlásáról, hogy kezdetben George Lucast is bevonták az új trilógia készítésébe, akinek már konkrét elképzelései voltak a folytatásról. Lucas azonban Az ébredő Erő bemutatója után nagyon csalódott volt, amiért a Lucasfilm figyelmen kívül hagyta tervét, ám úgy tűnik, hogy a The Mandalorian-sorozat nagyon tetszett a rendezőnek, aki többször is ellátogatott a forgatásra, és Iger szavai szerint rendben találta a munkát.

A The Mandalorian első részét november 12-én mutatják be a Disney+ streamingszolgáltatón.

Bob Iger George Lucas
Total
6
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora után egy rövid ideig nem mutat be új filmet a Disney

Next Article
Disney+

Európa több országában is 2020. március 31-én indul a Disney+ streamingszolgáltató

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!