Power Rangers

Nem tettek le a Power Rangers rebootról, mert a Titánok társproducere ragad tollat megírni az új film forgatókönyvét

Jön az új Power Rangers-film, ám ez teljesen más lesz a néhány éve bemutatottól.

A hírek szerint az eOne és a Hasbro nem pazarolja az időt, minél előbb szeretnék elkészíteni az új Power Rangers-filmet a 2017-es fiaskó után. A bemutató után bejelentették a folytatást, majd egy éve már az új tervekről olvashattunk, hogy a ’90-es években fog játszódni az új rész, de azóta síri csönd volt. Ehhez képest az eOne és a Hasbro nagyon komolyan gondolja, már írót is talált a szkript elkészítésére.

A Deadline értesülései szerint a felek megállapodtak Bryan Edward Hill íróval, hogy minél előbb elkészítse a Power Rangers franchise új történetét. A reboot élére pedig Jonathan Entwistle, A ki***tt világ vége és az Egy így nem oké filmek rendezője állt, akinek még olyan lehetőség is megadatott, hogy egyszerre készítsen sorozatot és filmet. Ami pedig Hill munkásságát illeti, manapság ő az egyik legnépszerűbb afro-amerikai rendező. Jelenleg a Black című adaptáción dolgozik a Studios 8 és a Warner Bros. megbízásából. Dolgozott a Revenge of Magic alkotás forgatókönyvén, a Paramount kérésére pedig átírta az I Am Yours című thrillert, és nem utolsósorban még társproducer is az HBO Max Titánok című sorozatánál. Egyszóval Hill neve nem ismeretlen, jó néhány helyen megfordult az elmúlt években, a Marvel, a DC, a Top Cow, a Boom és a Vertigo képregényeknél is. Mondanunk sem kell, hogy a lehető legnagyobb biztonságban van a projekt ilyen nagy nevekkel.

A Power Rangers egy amerikai szórakoztató és árucikkekből operáló franchise, amit a japán Super Sentai tokusatsu franchise alapjaira húztak fel. A széria egy élőszereplős sorozatot is kapott, majd három éve a szuperhősök fénykorában a stúdió fantáziát látott a franchise felélesztésében. Egy eredettörténet formájában újra bemutatták a hősöket, ám különös módon sokkal nagyobb figyelmet kapott a Krispy Kreme fánkfalatozó a történet utolsó felvonásában, mint maguk a címszereplők. A film kritikában és bevételben is alulteljesített, de a stúdió nem adta fel, és egy sokkal ígéretesebb stábbal készül meghódítani a mozikat.

Total
1
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

Az MGM egy ponton 800M dollárt szeretett volna kapni a 007 - Nincs idő meghalni jogaiért a streamingszolgáltatóktól

Next Article

Határozatlan időre elhalasztották a Tomb Raider 2. bemutatóját, pedig Ben Wheatley megmondta a tutit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!