Power Rangers

Folytatást kap a Power Rangers

A Hasbro utalást tett arra, hogy elkezdték előkészíteni a 2017-es Power Rangers folytatását, vagy egy másik attól független filmet.

A Hasbro utalást tett arra, hogy elkezdték előkészíteni a 2017-es Power Rangers folytatását, vagy egy másik attól független filmet.

A Hasbro nem véletlen vásárolta meg a Power Rangers jogait 522 millió dollárért a Sabantól, komoly tervei vannak a branddel. Mint ahogy arról már több pletyka is szólt, ugyan a 2017-ben bemutatott film nem aratott nagy sikert a mozinézők körében, a stúdió ettől még folytatáson töri a fejét. Eddig hivatalos bejelentést nem kaptunk a Hasbrotól, hogy valóban érkezik-e folytatás, és ha igen, akkor mikor. Most azonban világossá tették, hogy tervben a film, ami talán nem a Power Rangers 2 lesz, hanem egy spin-off, de konkrét választ ezúttal sem kaptunk.

Hatalmas lehetőséget látunk a Power Rangers franchiseban és az azt körülvevő márkában, beleértve a filmeket is. Jelenleg nincs semmi konkrét bejelenteni valónk, de maradjatok velünk és kövessétek a Power Rangersről szóló híreket.

Ahogy mondtuk, a kritikusok körében nem aratott nagy sikert a tavalyi rész, de ez nem lombozta le a stúdiót, ami az eladott figurákból így is pozitív mérleggel zárta a bemutatót. Most pedig világossá vált, hogy a Hasbro kezébe került franchise folytatást fog kapni, de reméljük, tanultak a hibákból és mérföldekkel jobb részt látunk.

Total
2
Shares
Previous Article

Új tévészpotot kapott a Predator – A ragadozó

Next Article

Antoine Fuqua is Marvel-filmet rendez a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!