Főoldal Sorozatok A Netflix leállíttatta a Power Rangers sorozatadaptáció munkálatait
Sorozatok

A Netflix leállíttatta a Power Rangers sorozatadaptáció munkálatait

A Netflix nem hozza el a Power Rangers-öket.

386
Power Rangers

A Power Rangers rajongói türelmesen várták a hírt a Netflix élőszereplős sorozatának fejlesztéséről, de sajnos a legfrissebb hírek nem azt hozták, amit reméltek. A TV Line megerősítette, hogy az élőszereplős sorozat munkálatait leállíttatta a streaming szolgáltató, és a franchise tulajdonosa, a Hasbro Entertainment most egy új kreatív irányt és új partnert keres a műsorhoz.

Jonathan Entwistle felügyelte a sorozatot, míg Jenny Klein volt a showrunner, de eddig sem Entwistle, sem Klein, sem a Netflix, sem a Hasbro nem kommentálta a sorozat státuszát. Jinsakuu eredeti jelentése szerint a Hasbro hasonló dolgot szeretne csinálni, mint amit a Power Rangers-játékok esetében tett. Az év elején a Hasbro bejelentette, hogy licencelte a játékokat a Playmates-nek, akik jövőre kezdik el bemutatni a termékeiket. A jelentés szerint a Hasbro hasonló utat szeretne követni a franchise tévés jogaival is, és megpróbál minél inkább kimaradni az adaptációból, miközben továbbra is birtokolják a franchise bevételit.

Jinsakuu Twitteren azt írta, hogy „A személyzet hiánya és az összes részleg és felelősség miatt, amit a Hasbro-nak kellett vállalnia. Licencelik a Power Rangers-játékokat és médiát más cégeknek. Ahogy láttuk a Playmates esetében, akik most teljes kontrollt gyakorolnak a játékok felett, ugyanezt teszik a tévésorozat-jogokkal is. Emellett megpróbálnak a lehető leginkább távol maradni, miközben továbbra is birtokolják a franchise bevételeit. Szóval talán jó hír is lehet??”

A Netflix az elmúlt néhány évben több alkalommal is partnere volt a Hasbro-nak, és az elmúlt év során nem volt ez máshogy a Power Rangers esetében se. A Power Rangers: Dino Fury és a Cosmic Fury is a Netflix exkluzív tartalmai között kaptak helyett, míg a Netflixen volt elérhető a 30. évfordulós különkiadás, a Once & Always is. Egy időben még ennél is nagyobb terveket szövögettek a franchise számára, de ebből már nem lesz semmi.

Egy új eredeti sorozat indítását tervezték 2025-re, amely alapvetően újraindította volna a franchise-t, de ezekről a tervekről egyelőre le kell mondanunk, így lehet, hogy évekig várniuk kell a rajongóknak, amíg újra láthatják a színes hősöket akcióban.

Power Rangers
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...