Wide Screen
Image default
Filmek

A ’90-es években fog játszódni az új Power Rangers reboot

A legfrissebb hírek szerint új Power Rangers-film van készülőben, ami a múltba, a ’90-es évekbe repít vissza.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Paramount Pictures és a Hasbro stúdiók összefogtak, kezükben pedig egy vadonatúj Power Rangers-film a tervezés korai fázisában lépett. A lap forrásai szerint a rendezői teendőket A ki***tt világ vége című sorozat direktorára, Jonathan Entwistle-ra bízták, míg Patrick Burleight forgatókönyvíró (Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő) ragad tollat a sztorihoz.

Az új film egy kőkemény reboot lesz, ami azt jelenti, hogy nem a Lionsgate stúdió 2017-es élőszereplős történetét viszik tovább, ami aligha nevezhető kasszasikernek, ugyanis a 100 millió dollárból készült film mindössze 142 millió dollárt kasszírozott össze a mozikból, noha sokáig úgy tűnt, hogy nem mondtak le a folytatás tervéről, azonban jobbnak látják dobni az egészet, s tiszta lappal kezdeni.

Mialatt az új Power Rangers-film történetét szigorú titoktartás előzi meg, ám értesülések szerint a rebootban időutazásra kerül sor, visszamegyünk a ’90-es évekbe, a franchise fénykorába. A főszerepeket ezúttal a tinédzserek kapják, ahol együttes erővel kell megtalálniuk az utat, hogy visszatérjenek a jelenbe. Minden bizonnyal a feldolgozásban azt is látni fogjuk, hogyan tesznek szert erejükre, de gonosztevőjük kilétét egyelőre homály fedi.

Nem lehet véletlen a film ’90-es évekbeli beállítása sem, hiszen ez egy utalás lehet a Zordon-érára, nevezetesen a Mighty Morphin Power Rangers képregényekre, mint ahogy már írtuk, a franchise legsikeresebb időszakára.

Még több a témában...

Folytatást kap a Power Rangers

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Power Rangers

Kévés Bence Mihály

A Power Rangers rendezője megerősítette a stáblistát jelenetet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon