Power Rangers

A ’90-es években fog játszódni az új Power Rangers reboot

A legfrissebb hírek szerint új Power Rangers-film van készülőben, ami a múltba, a ’90-es évekbe repít vissza.

A legfrissebb hírek szerint új Power Rangers-film van készülőben, ami a múltba, a ’90-es évekbe repít vissza.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Paramount Pictures és a Hasbro stúdiók összefogtak, kezükben pedig egy vadonatúj Power Rangers-film a tervezés korai fázisában lépett. A lap forrásai szerint a rendezői teendőket A ki***tt világ vége című sorozat direktorára, Jonathan Entwistle-ra bízták, míg Patrick Burleight forgatókönyvíró (Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő) ragad tollat a sztorihoz.

Az új film egy kőkemény reboot lesz, ami azt jelenti, hogy nem a Lionsgate stúdió 2017-es élőszereplős történetét viszik tovább, ami aligha nevezhető kasszasikernek, ugyanis a 100 millió dollárból készült film mindössze 142 millió dollárt kasszírozott össze a mozikból, noha sokáig úgy tűnt, hogy nem mondtak le a folytatás tervéről, azonban jobbnak látják dobni az egészet, s tiszta lappal kezdeni.

Mialatt az új Power Rangers-film történetét szigorú titoktartás előzi meg, ám értesülések szerint a rebootban időutazásra kerül sor, visszamegyünk a ’90-es évekbe, a franchise fénykorába. A főszerepeket ezúttal a tinédzserek kapják, ahol együttes erővel kell megtalálniuk az utat, hogy visszatérjenek a jelenbe. Minden bizonnyal a feldolgozásban azt is látni fogjuk, hogyan tesznek szert erejükre, de gonosztevőjük kilétét egyelőre homály fedi.

Nem lehet véletlen a film ’90-es évekbeli beállítása sem, hiszen ez egy utalás lehet a Zordon-érára, nevezetesen a Mighty Morphin Power Rangers képregényekre, mint ahogy már írtuk, a franchise legsikeresebb időszakára.

Total
2
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Mekkora lesz valójában az Xbox Series X?

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Végjáték forgatókönyvében még a Doctor Strange gonosztevője is szerepelt

Related Posts