Halálos iramban 9.

Nem sokkal ugyan, de ismét eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Egy kicsivel tovább tart az út.

Tegnap este jött a hír, hogy a Sony Pictures eltolta a 007 Nincs idő meghalni novemberi bemutatóját 2021 áprilisára, válaszul a Universal Pictures eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját. A franchise kilencedik részét eredetileg tavasszal mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt a stúdió egy évet ráhúzott, amire most még majdnem két hónapot rátett, így a filmet csak 2021. májusában mutatják be.

A The Fast Saga névre keresztelt széria kilencedik fokozatát 2020. május 22-én mutatták volna be, de a Universal elsők között csúsztatta el a bemutatót nem kevesebb, mint egy évvel. Bár most nem évekről beszélünk, de a filmet így is két hónappal hátrébb sorolták a naptárban, így csak 2021. május 28-án válthatunk jegyet a hajmeresztő menetre, ami ezúttal még a világűrbe is tesz egy rövid kitérőt.

A pandémia után eredetileg 2021. április 2-án akarták bemutatni, de a Sony beleköpött a levesükbe. A Universal úgy ítélte meg, hogy a két nagy blockbuster premierje között kevés idő telik el, s a jobb profit reményében május végére sorolta a filmet. A döntésben továbbá szerepet játszott az is, hogy a Universal is részt vesz a 007 Nincs idő meghalni nemzetközi terjesztésében. Reméljük, hogy végre rendeződnek a dolgok a világban, s hamarosan visszatérhet az élet a normál kerékvágásba, mert ez senkinek és semminek sem jó, ami most megy.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

Total
6
Shares
Previous Article
Elektró

Jamie Foxx megerősítette és izgalmas dolgot árult el Elektróról a Pókember 3.-ban

Next Article
Elektró

A WandaVision Disney+ sorozat adhat választ Jamie Foxx visszatérésére Elektró szerepében a Marvelnél?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!