Halálos iramban 9.

Nem sokkal ugyan, de ismét eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Egy kicsivel tovább tart az út.

Tegnap este jött a hír, hogy a Sony Pictures eltolta a 007 Nincs idő meghalni novemberi bemutatóját 2021 áprilisára, válaszul a Universal Pictures eltolta a Halálos iramban 9. bemutatóját. A franchise kilencedik részét eredetileg tavasszal mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt a stúdió egy évet ráhúzott, amire most még majdnem két hónapot rátett, így a filmet csak 2021. májusában mutatják be.

A The Fast Saga névre keresztelt széria kilencedik fokozatát 2020. május 22-én mutatták volna be, de a Universal elsők között csúsztatta el a bemutatót nem kevesebb, mint egy évvel. Bár most nem évekről beszélünk, de a filmet így is két hónappal hátrébb sorolták a naptárban, így csak 2021. május 28-án válthatunk jegyet a hajmeresztő menetre, ami ezúttal még a világűrbe is tesz egy rövid kitérőt.

A pandémia után eredetileg 2021. április 2-án akarták bemutatni, de a Sony beleköpött a levesükbe. A Universal úgy ítélte meg, hogy a két nagy blockbuster premierje között kevés idő telik el, s a jobb profit reményében május végére sorolta a filmet. A döntésben továbbá szerepet játszott az is, hogy a Universal is részt vesz a 007 Nincs idő meghalni nemzetközi terjesztésében. Reméljük, hogy végre rendeződnek a dolgok a világban, s hamarosan visszatérhet az élet a normál kerékvágásba, mert ez senkinek és semminek sem jó, ami most megy.

Jusin Lin direktor ötödik alkalommal tért vissza, míg a forgatókönyvért Daniel Casey felel. Vin Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanue, de Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a nyolcadik részből, míg a legnagyobb rosszfiút John Cena szállítja ezúttal. Illetve egy meglepetés visszatérőt is kaptunk, hiszen Sung Kang ismét szerepet kap, mint Han.

Total
10
Shares
Previous Article
Elektró

Jamie Foxx megerősítette és izgalmas dolgot árult el Elektróról a Pókember 3.-ban

Next Article
Elektró

A WandaVision Disney+ sorozat adhat választ Jamie Foxx visszatérésére Elektró szerepében a Marvelnél?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!