Nem lesz vészesen nagy a Hitman 3 első napos frissítése

Sok esetben azonban kötelező lesz azt telepíteni ahhoz, hogy elindítsuk a játékot.

Egészen megszokott lehet már a játékok világában otthonosan mozgóknak, hogy bizonyos alkotások a megjelenésük napján egy jó nagy frissítést kapnak. Ennek az egyszerű indoka, hogy még sokszor a lemezek forgalmazásának és kiszállításának elkezdése után is hatalmas erőkkel dolgoznak a fejlesztők bizonyos hibák javításán, illetve a finomhangoláson.

Ilyet figyelhetünk majd meg a Hitman 3 esetében is, amit sokan az év első szakaszának legnagyobb játékának tartanak már most. Ez lesz a kopasz bérgyilkos egyelőre utolsó bevetése az IO Interactive jóvoltából, hiszen nem is olyan sokára áteveznek más vizekre és ügynököt cserélnek. Következő játékuk bizony már egy James Bond alkotás lesz. Szerencsére mostanában egyre több ilyen nosztalgikus alkotást jelentenek be.

A Hitman 3 esetében ez a frissítés egy kicsivel több mint 13 GB helyet foglal majd a digitális változat esetén, illetve majdnem 16 GB-ot a lemezes kiadások tekintetében. Fontos megjegyezni, hogy a fizikális verzió megvásárlói nem játszhatnak majd a játékkal, ezeknek a frissítéseknek a feltelepítése nélkül.

Nagyon várjuk már a 47-es ügynök egyelőre utolsó kalandját, hiszen az első AAA játék lesz az évben és eléggé jól sikerültek az előző részek is az IO Interactive-nak. Január 20.-án fog megérkezni minden fő platformra, így a Nintendo Switch-re is. Ebben a változatban azonban egy pici csavar van, hiszen a Control-nál már látott Cloud technológiát hívják majd életre a megfelelő futtatáshoz.

Total
5
Shares
Previous Article

Zendayának fogalma sem volt, melyik szerepre hallgatták meg a Pókember szereplőválogatásán

Next Article
The Last of Us

Egy új rendezőt kapott a The Last of Us című HBO sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!