Nem kell még temetni a Universal Rémuniverzumát

A korábbi hírek ellenére talán mégsem halott ügy a Universal Rémuniverzum, és jöhet A múmia folytatása?

A korábbi hírek ellenére talán mégsem halott ügy a Universal Rémuniverzum, és jöhet A múmia folytatása?

A tavalyi A múmia nem sokakat nyűgözött le, pedig éppen az lett volna célja, hogy beindítsa a stúdió Rémuniverzumát, ehhez képest a stúdió is úgy fogalmazott, hogy hatalmas csalódás és kudarc számukra a film. A rebootra több millió dollárt költöttek, s csak töredékét hozta vissza, ez pedig az univerzum gyors halálát jelentette. Vagy mégsem?

Nyilvánvaló volt, hogy a Universal a Marvel Moziverzumát szerette volna másolni, hiszen ők is rendelkeznek szép számmal a mesebéli karakterekből. Elég csak Frankenstein, A láthatatlan ember, Dr. JekyII/Mr. Hyde nevét mondani, máris mindenki tudja, hogy kikről van szó. 2017-ben Tom Cruise főszerepében tettek is egy próbát, azóta viszont semmilyen hírt nem kaptunk a Rémuniverzumról, de most Robert Vargas megtörte a csendet. Vargas egyik hozzászólása arról árulkodik a közösségi oldalon, hogy talán a stúdió nem teljesen dobta el az univerzum építésének ötletét, csak picit újraértelmezik azt.

A stúdió telis-tele van klasszikus szörnyekkel, így részükről érthető a döntés, miért szeretnének egy univerzumot felépíteni, viszont látjuk a DC/Warner párost, akik évek óta küzdenek, mert egyszerűen nem tudják másolni a Marvelt. Mi drukkolunk a Universalnak, és reméljük, tanultak a hibákból, s sokkal megfontoltabb, jobb filmeket szállítanak a jövőben.

Total
0
Shares
Previous Article

2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!

Next Article

Ron Howad majdnem készített egy másik Star Wars-filmet is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!