Főoldal Játékok Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield
Játékok

Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield

Egy hivatalos blogbejegyzés szerint nem is kell már olyan sokat várnunk pár újabb információra.

174

Az szinte már biztos, hogy idén ősszel is nagy harc lesz majd a legjobb és legnépszerűbb FPS szerepéért. A nevezők között lesz többek között a Call of Duty második világháborús felvonása, a Halo Infinite, továbbá a Battlefield legújabb része is. Hogy melyik kerül ki győztesként, azt még nagyon korai lenne jósolgatni is, de az utóbb felsorolt alkotás nagyon erős ütőkártyákkal rendelkezik…

Az EA hivatalos oldalán jelent meg egy blogbejegyzés, amiben egy picit részletesebben mesélnek a játékról. Ebből megtudjuk, ha minden igaz, akkor a címe egészen egyszerűen csak Battlefield lesz. Az eddigi legambiciózusabb projekt a széria történetében, öt stúdió dolgozik jelenleg a fejlesztésén. Nagyon jól is halad az alkotás, szóval nem kell félnünk attól, hogy a kiadásra csak félkész terméket kapunk majd.

Nem is olyan sokára szerencsére már majd láthatjuk is hivatalosan ezt az alkotást. Eddig csak nagyrészt Tom Henderson információiból tudtunk tájékozódni, azonban most úgy néz ki a közeljövőben várhatunk valami nagyobb dolgot az EA-től. Azt is megtudhattuk, hogy már elég erősen folynak a napi tesztek a játékkal, így valószínűleg egészen jól állnak vele. Ha a leírásra támaszkodunk az is kiderül belőle, hogy csak következő generációs konzolokra és PC-re fog majd érkezni. További örömre ad okot, hogy 2022-ben megjelenik majd egy mobilos Battlefield is, reméljük tényleg nem olyan sokára fognak érkezni az újabb információk.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mass Effect
Játékok

Az Androméda-galaxisban játszódhat a következő Mass Effect

Az előző játék helyszínére térhetünk vissza az eredeti trilógia szereplőivel.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Black Panther EA Cliffhanger Games
JátékokBREAKING

Hivatalosan is leleplezték az új Fekete Párduc videójátékot

Az EA új Cliffhanger Games nevű stúdiója dolgozik a projekten.

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Hamarosan elkezdhetik írni a Jedi: Survivor folytatását

Az EA már keresi is az írót a harmadik rész forgatókönyvéhez.