Futás

Nem folytatódik a Futás című sorozat

Az HBO nem szavazott bizalmat a széria folytatásának.

Idén tavasszal debütált a Futás című sorozat, Vicky Jones (többek között Megszállottak viadala) és állandó alkotótársa, az egyik legfelkapottabb sorozatos üdvöske, Phoebe Waller-Bridge egy különleges szériát álmodtak a képernyőre. A romantikus dráma, az erotikus thriller és a fekete komédia elemei keveredtek a produkcióban, és ez a fajta műfaji sokszínűség nem is jött be mindenkinek (mi egyébként nagyon szerettük), azt nem tudni, hogy ez, vagy más okok vezettek a sorozat elkaszálásához, az mindenesetre biztos, hogy az HBO a továbbiakban nem számol a szériával. A csatorna így fogalmaz a közleményben:

Felmértük az esetleges folytatásban rejlő potenciált, illetve mérlegeltük a lehetőségeinket, és Vickyvel egyetértésben úgy határoztunk, hogy nem folytatjuk a sorozatot, így a Futásból nem készül második évad.

A sorozat alapötlete egyébként kifejezetten érdekes. A két főszereplő, Ruby és Billy a gimnázium idején egy párt alkottak, az élet azonban más irányba sodorta őket. Kötöttek viszont egy egyességet, mely szerint ha valamelyikőjük üzenetben elküldi a másiknak a “futás” szót, akkor találkoznak egy vasútállomáson, útra kelnek, eltöltenek együtt egy hetet, és végül döntenek arról, hogy együtt vagy külön folytatják. A szériában Merrit Wever és Domnhall Gleeson fantasztikus alakítást nyújtottak, de néhány remek mellékkarakterrel is találkozhattunk.

A Futás az HBO sorozata, így immáron az összes epizód megtekinthető az HBO GO-n.

Total
6
Shares
Previous Article

Idén is őrült show-val támadt a Devolver Direct

Next Article

A Far Cry 6, a Watch Dogs: Legion és az Assassin's Creed Valhalla voltak Ubisoft Forward főbb szereplői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!