Wide Screen
Image default
Sorozatok

Nem folytatódik a Futás című sorozat

Az HBO nem szavazott bizalmat a széria folytatásának.

Idén tavasszal debütált a Futás című sorozat, Vicky Jones (többek között Megszállottak viadala) és állandó alkotótársa, az egyik legfelkapottabb sorozatos üdvöske, Phoebe Waller-Bridge egy különleges szériát álmodtak a képernyőre. A romantikus dráma, az erotikus thriller és a fekete komédia elemei keveredtek a produkcióban, és ez a fajta műfaji sokszínűség nem is jött be mindenkinek (mi egyébként nagyon szerettük), azt nem tudni, hogy ez, vagy más okok vezettek a sorozat elkaszálásához, az mindenesetre biztos, hogy az HBO a továbbiakban nem számol a szériával. A csatorna így fogalmaz a közleményben:

Felmértük az esetleges folytatásban rejlő potenciált, illetve mérlegeltük a lehetőségeinket, és Vickyvel egyetértésben úgy határoztunk, hogy nem folytatjuk a sorozatot, így a Futásból nem készül második évad.

A sorozat alapötlete egyébként kifejezetten érdekes. A két főszereplő, Ruby és Billy a gimnázium idején egy párt alkottak, az élet azonban más irányba sodorta őket. Kötöttek viszont egy egyességet, mely szerint ha valamelyikőjük üzenetben elküldi a másiknak a “futás” szót, akkor találkoznak egy vasútállomáson, útra kelnek, eltöltenek együtt egy hetet, és végül döntenek arról, hogy együtt vagy külön folytatják. A szériában Merrit Wever és Domnhall Gleeson fantasztikus alakítást nyújtottak, de néhány remek mellékkarakterrel is találkozhattunk.

A Futás az HBO sorozata, így immáron az összes epizód megtekinthető az HBO GO-n.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat