Főoldal Sorozatok Nem folytatódik a Futás című sorozat
Sorozatok

Nem folytatódik a Futás című sorozat

Az HBO nem szavazott bizalmat a széria folytatásának.

192
Futás

Idén tavasszal debütált a Futás című sorozat, Vicky Jones (többek között Megszállottak viadala) és állandó alkotótársa, az egyik legfelkapottabb sorozatos üdvöske, Phoebe Waller-Bridge egy különleges szériát álmodtak a képernyőre. A romantikus dráma, az erotikus thriller és a fekete komédia elemei keveredtek a produkcióban, és ez a fajta műfaji sokszínűség nem is jött be mindenkinek (mi egyébként nagyon szerettük), azt nem tudni, hogy ez, vagy más okok vezettek a sorozat elkaszálásához, az mindenesetre biztos, hogy az HBO a továbbiakban nem számol a szériával. A csatorna így fogalmaz a közleményben:

Felmértük az esetleges folytatásban rejlő potenciált, illetve mérlegeltük a lehetőségeinket, és Vickyvel egyetértésben úgy határoztunk, hogy nem folytatjuk a sorozatot, így a Futásból nem készül második évad.

A sorozat alapötlete egyébként kifejezetten érdekes. A két főszereplő, Ruby és Billy a gimnázium idején egy párt alkottak, az élet azonban más irányba sodorta őket. Kötöttek viszont egy egyességet, mely szerint ha valamelyikőjük üzenetben elküldi a másiknak a “futás” szót, akkor találkoznak egy vasútállomáson, útra kelnek, eltöltenek együtt egy hetet, és végül döntenek arról, hogy együtt vagy külön folytatják. A szériában Merrit Wever és Domnhall Gleeson fantasztikus alakítást nyújtottak, de néhány remek mellékkarakterrel is találkozhattunk.

A Futás az HBO sorozata, így immáron az összes epizód megtekinthető az HBO GO-n.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sárkányok háza
Előzetesek

Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében

Bemutatták a Sárkányok háza 2. évad első teaser előzetesét.

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....