Wide Screen
Filmek

Neill Blomkamp néhány dolgot megerősített a Robotzsaru folytatásával kapcsolatban

Közel egy éve már, hogy bejelentették az eredeti Robotzsaru franchise folytatását, amit Neill Blomkamp rendező gondozására bíztak.

Közel egy éve már, hogy bejelentették az eredeti Robotzsaru franchise folytatását, amit Neill Blomkamp rendező gondozására bíztak.

Neill Blomkamp rendező sajnos nem kapta meg az Alien franchise ötödik rész rendezői jogát, miután Ridley Scott finoman szólva is keresztbe tett neki a Prometheus folytatással, helyette azonban Blomkamp egy másik nagy múltú film folytatásán dolgozik azóta, merthogy a District 9 direktorát Paul Verhoeven rendező klasszikus Robotzsaru-film folytatásával bízták meg.

Tavaly megtudtuk, hogy az eredeti részt is jegyző Ed Neumeier és Michael Miner forgatókönyvírók szkriptjét dolgozza majd át Blomkamp a folytatáshoz, a sztori pedig a ’80-as években játszódik majd. Év elején pedig Neumeier így nyilatkozott a csak RoboCop Returns címre keresztelt projektről:

[Blomkamp] elképzelése az, hogy meg kellene felelni Verhoeven-nek… ha Verhoeven rögtön a Robotzsaru után rendezte volna a filmet. Szerintem ez az, amit megpróbál elérni.

A rendező közösségi oldalán újabb részleteket tárt fel a folytatással kapcsolatban, köztük azt, hogy haladnak a forgatókönyvvel, valamint  hogy a címszereplő „szolgálati egyenruhája” mennyiben fog eltérni az eredetitől.

Dolgozunk a szkripten. Jól állunk vele. Képzeld el, ahogy Verhoeven-t figyeled miközben elkészíti a folytatást.

Neill Blomkamp

De továbbá azt is megtudtunk a rendezőtől, hogy a folytatásban pontosan úgy fog kinézni Robotzsaru páncélja, mint az eredeti részben, vagyis hűek maradnak a klasszikushoz és a lehető leghitelesebb formában tér vissza a franchise, ami figyelmen kívül hagyja a 2014-ben bemutatott remake-t. Hollywood többször megütötte már a bokáját a rebootokkal, ugyanakkor a Halloween rácáfolt tavaly erre, így bizakodva várjuk Neill Blomkamptól az új Robotzsaru-filmet.

Robotzsaru

Még több a témában...

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Vigh Martin

A Robotzsaru-film elvesztette Neill Blomkamp rendezőt

Kévés Bence Mihály

Ridley Scott már a harmadik Alien-előzményfilmen dolgozik?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat