Wide Screen
Image default
Filmek

Nat új szerelésben pózol a Fekete Özvegy-film legújabb képein, de Kiképzőről is kaptunk képet

Amíg hivatalos forrásból nem kapunk képeket a Fekete Özvegy-film főszereplőiről, addig be kell érnünk néhány kiszivárgott anyaggal.

A Marvel Studios egyelőre nem veri nagy dobra a következő alkotását, a Fekete Özvegy-filmet, hiszen a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a teljes szereplőgárdát, majd láttunk egy jelenetet a filmből, és igazából ennyi. Azóta hallgatnak róla. De az elmúlt években láttunk erre példát, hogy a végsőkig kivárnak, hogy minél nagyobbat szóljon.

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film lesz a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotása, ami a korábbi pletykákkal ellentétben nem egy előzményfilm lesz, tehát a budapesti kaland Nat és Sólyomszem között továbbra sem kap helyet a mozikba, pedig már kétszer is utaltak rá a karakterek. Ehelyett a film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, amikor Nat bujkálni kényszerült. Állítólag a címszereplő visszatér Oroszországba, ahol többek között találkozni fog Red Guardiannal (David Harbour) és Kiképzővel is.

A forgatási és koncepciós képeken már láttuk Kiképzőt jelmezben, amit most újabb képek követnek, de ezúttal már Nat megújult jelmezét is megmutatták teljes pompájában.

Kiképzőről azt kell tudni, hogy születése óta rendelkezik a fotografikus memória adottságával, vagyis bármit képes megjegyezni, amit elsőre lát. Később részt vett egy SHIELD kísérletben, mely során olyan szérumot adtak be, amitől képessé vált bárkinek harci mozdulatát eltanulni, de egy képességének lett egy hátránya is: bizonyos időközönként kiestek a megszerzett emlékek. Kiképző a SHIELD után zsoldosnak állt, ilyen minőségben dolgozott a HYDRA-nak, az AIM-nek, és a Polgárháború eseményei alatt olyan szupergonoszok csapatát erősítette, akiket Vasember engedett ki a börtönből, hogy cserébe segítsenek elkapni a regisztrációs törvényt ellenző hősöket.

Még több a témában...

[E3 2019] Új játékos univerzum van kialakulóban a Marvel’s Avengers kapcsán?

Héja Szabolcs

Groot és Mordály közös sorozatot kaphat a Disney+ platformon

Kévés Bence Mihály

Joss Whedon az egyikor Bosszúállók rendező is válaszolt Martin Scorsese kijelentésére

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon