x
Filmek

Nat új szerelésben pózol a Fekete Özvegy-film legújabb képein, de Kiképzőről is kaptunk képet

Amíg hivatalos forrásból nem kapunk képeket a Fekete Özvegy-film főszereplőiről, addig be kell érnünk néhány kiszivárgott anyaggal.

Nat új szerelésben pózol a Fekete Özvegy-film legújabb képein, de Kiképzőről is kaptunk képet
  • Publishedoktóber 12, 2019

Amíg hivatalos forrásból nem kapunk képeket a Fekete Özvegy-film főszereplőiről, addig be kell érnünk néhány kiszivárgott anyaggal.

A Marvel Studios egyelőre nem veri nagy dobra a következő alkotását, a Fekete Özvegy-filmet, hiszen a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a teljes szereplőgárdát, majd láttunk egy jelenetet a filmből, és igazából ennyi. Azóta hallgatnak róla. De az elmúlt években láttunk erre példát, hogy a végsőkig kivárnak, hogy minél nagyobbat szóljon.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film lesz a Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotása, ami a korábbi pletykákkal ellentétben nem egy előzményfilm lesz, tehát a budapesti kaland Nat és Sólyomszem között továbbra sem kap helyet a mozikba, pedig már kétszer is utaltak rá a karakterek. Ehelyett a film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik majd, amikor Nat bujkálni kényszerült. Állítólag a címszereplő visszatér Oroszországba, ahol többek között találkozni fog Red Guardiannal (David Harbour) és Kiképzővel is.

A forgatási és koncepciós képeken már láttuk Kiképzőt jelmezben, amit most újabb képek követnek, de ezúttal már Nat megújult jelmezét is megmutatták teljes pompájában.

Kiképzőről azt kell tudni, hogy születése óta rendelkezik a fotografikus memória adottságával, vagyis bármit képes megjegyezni, amit elsőre lát. Később részt vett egy SHIELD kísérletben, mely során olyan szérumot adtak be, amitől képessé vált bárkinek harci mozdulatát eltanulni, de egy képességének lett egy hátránya is: bizonyos időközönként kiestek a megszerzett emlékek. Kiképző a SHIELD után zsoldosnak állt, ilyen minőségben dolgozott a HYDRA-nak, az AIM-nek, és a Polgárháború eseményei alatt olyan szupergonoszok csapatát erősítette, akiket Vasember engedett ki a börtönből, hogy cserébe segítsenek elkapni a regisztrációs törvényt ellenző hősöket.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.