Wide Screen
Image default
Filmek

Naomi Ackie elmondása szerint a Skywalker kora kérdéseket fog hagyni a rajongókban, a történet folytatódik

A Star Wars: Skywalker kora egyik színésze, Naomi Ackie szerint a történet befejező része után is lesznek még kérdések, ezért jöhet a folytatás?

A történet a végéhez ér decemberben, legalábbis szajkózzák nekünk a Star Wars: Skywalker kora marketing kampányában, azonban Naomi Ackie nincs teljesen meggyőződve arról, hogy a Skywalker-saga utolsó fejezetét látjuk idén karácsonykor, hiszen maradnak nyitott kérdések a rajongók előtt. Pedig a készítők azt mondták korábban, hogy a lehető legtöbb szálat elvarrják majd a Skywalker korában.

Jannah

Ackie, aki egy ügyes harcost, Jannah-t alakítja a Star Wars franchise következő részében, nemrég elárulta, hogy milyen reakciót vár a rajongóktól a film bemutatója után. A színésznő szerint több kérdés is megfogalmazódik majd a nézőkben, írja a Metro.

Úgy gondolom, hogy lesznek olyan pillanatok a filmben, amik tényleg összefoglalják a teljes saga lényegét. És lesznek olyan emberek, akik távozáskor úgy érzik majd, hogy mindent megkaptak, amit akartak, de még így is maradtak kérdések – az egész lényege. A történet folytatódik.
Naomi Ackie

A félreértések elkerülése végett később Ackie elmondta az interjúban, hogy mennyire elégedett a Skywalker korával, hogy milyen jól összekapcsolja egymással a történeteket:

Úgy érzem, hogy milyen messze van még a bemutató, és a befejezésről úgy érzem, hogy milyen csodálatos saga volt.

Nem sokat tudunk az Ackie által alakított karakterről, de népszerű rajongói teóriák szerint ő lehet Lando lánya a filmben, aki akkor és ott jelenik meg, ahol elkel a segítség. Az Ellenállók csapatát fogja erősíteni ő is, aki rengeteg időt töltött képességeinek elsajátításával, amelyek hasznára lehetnek a film nagy befejezésében.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Andy Serkis reméli, hogy Snoke túlélte Az utolsó Jediket

Kévés Bence Mihály

Részletgazdag képet kaptunk a Sötét Oldal Rey dupla pengéjű fénykardjáról

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora után Daisy Ridley elköszön karakterétől, Reytől

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább