Nagyon aranyos lett A kis kedvencek titkos élete 2. első előzetese

A kis kedvencek titkos élete első rész sikere után jövő nyáron érkezik a második rész, ami első trailer alapján is az év egyik legjobb rajzfilmje lehet.

A kis kedvencek titkos élete első rész sikere után jövő nyáron érkezik a második rész, ami első trailer alapján is az év egyik legjobb rajzfilmje lehet.

Az Illumination Entertainment a napokban bemutatta az első előzetest A kis kedvencek titkos élete című rajzfilm második részéhez, amit felfoghatunk egy karakter előzetesnek is, hiszen a videóban végig Max mindennapjait látjuk, aki az állatok mumusával találja szembe magát: az állatorvossal. A UIP-Duna Film jóvoltából ezt már magyarul is megnézhetitek.

https://youtu.be/gpaJqf0A7vI

Patton Oswalt, aki Max hangja volt az első részben, természetesen visszatér a folytatásra is, mások mellett pedig Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan és Dana Carvey színészek is újra hangjukat adják a kis kedvenceknek, de új belépő színészeket is köszönthetünk a fedélzeten, hiszen Harrison Ford mellett Tiffany Haddish, Nick Kroll, illetve Pete Holmes is csatlakozott a második részre.

A kis kedvencek titkos élete 2. közvetlen folytatása lesz a 2016-ban bemutatott első résznek, ami az év egyik legnagyobb meglepetés filmje volt, miközben nem bonyolították túl a történetét, pusztán csak a hétköznapokból merítettek a készítők, de talán pont ez hozta meg a sikert, s lett az év egyik blockbustere. Nem meglepő, hogy a folytatásra visszatér az első részt is jegyző Brian Lynch (Minyonok), míg a rendezői teendőket Chris Renaud (Gru filmszéria, Dr. Seuss’ The Lorax sorozat készítője)

A kis kedvencek titkos élete első rész világszerte 875 millió dollárt zsebelt be, ami rögtön az Illumination Entertainment filmstúdió legnagyobb bevételét hozó alkotása lett, és a valaha készült második legnagyobbja a Universal Picturesnek. A kis kedvencek titkos élete 2. rész bemutatója 2019. június 7-én lesz az Egyesült Államokban.

Total
84
Shares
Previous Article
Aquaman

Kiderült, hogy mikor született Aquaman

Next Article

A hadsereg nemet mondott Tom Cruise repülésére és a Top Gun: Maverick forgatására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!