Főoldal Filmek Nagy visszhangot váltott ki Stephen Amell nyilatkozata, amiért A zöld íjász sztárja nem támogatja a SAG-AFTRA sztrájkot
Filmek

Nagy visszhangot váltott ki Stephen Amell nyilatkozata, amiért A zöld íjász sztárja nem támogatja a SAG-AFTRA sztrájkot

A résztvevők egyre frusztráltabbak, amiért nem tudják reklámozni televíziós és filmes produkcióit.

256
A zöld íjász

Bár a legtöbb színész teljes mértékben támogatja a SAG-AFTRA sztrájkját, nem mindenki osztja a szakszervezetek módszereit, és Stephen Amell (A zöld íjász) lett talán a legismertebb figura, aki a munkabeszüntetés ellen szólalt fel minap.

A SAG-AFTRA sztrájk hivatalosan néhány hete kezdődött, és várhatóan egyhamar nem fog véget érni. Több magas rangú személy is kiállt a színészek és írók mellett, akik hetek óta az egyenlő bánásmódért és a magasabb bérért küzdenek, illetve egészségügyi juttatásokat szeretnének kiharcolni, ám nem mindenki érzi úgy, hogy a sztrájk a legjobb megoldás a célok elérésére.

Stephen Amellt, akit leginkább a The CW A zöld íjász című sorozatában Oliver Queen szerepéről ismerhetünk, a sztrájkról kérdezték, ugyanis a színész megjelent az észak-karolinai konferenciaközpontban egy négynapos rendezvényen, így az újságíróknak volt alkalmuk meginterjúvolni.

Támogatom a szakszervezetemet, igen, és kiállok mellettük, de nem támogatom a sztrájkot, nem támogatom. Szerintem ez egy leépítő tárgyalási taktika, és hihetetlenül frusztrálónak találom az egészet. És szerintem a gondolkodásmód, ami az olyan műsorokat illeti, mint a tegnap este bemutatott sorozat [Heels], amelyben én is szerepet kapok, szerintem rövidlátó.

Stephen Amell

Amell megjegyzései érthető módon elég nagy visszhangot váltottak ki, sokan azt állították, hogy ha valóban támogatná a szakszervezetét, akkor a sztrájk mellett is kiállna.

A SAG-AFTRA és a WGA sztrájkjai nagy felfordulást okoznak majd a következő hónapokban, és bizonyára egyre frusztráltabbak lesznek azok, akik továbbra is dolgozni és népszerűsíteni szeretnék a saját filmes és tévés projektjeiket, de ha valaki a szakszervezete mögött áll, akkor támogatnia kell, bármilyen döntést is hoznak.

A Sony Pictures eddig az egyetlen nagyobb stúdió, amely több közelgő filmjét is elhalasztotta, de biztos, hogy továbbiak is jönnek. A Warner Bros. komolyan fontolgatja, hogy elhalasztja a Dűne – Második Rész és az Aquaman és az elveszett királyság bemutatóját 2024 tavaszára.

A zöld íjász
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...