Főoldal Filmek Kaptunk egy kis utalást a Superman: Legacy főellenségére?
Filmek

Kaptunk egy kis utalást a Superman: Legacy főellenségére?

A film főszereplőit már tudjuk, de ki lesz majd a főellenség? Erre utalhat a DC Comics bejegyzése?

14
Superman: Legacy

A hivatalos fiók tett közzé egy bejegyzést a közösségi médiában, miután sok rajongó azon kezdett tűnődni, hogy mit jelenthet a bejegyzés, esetleg a Superman: Legacy című film főellenségére kaptunk utalást a DC Comics oldalán? Bár James Gunn korábban már leleplezte, hogy kik játsszák a főszereplőket, de a főellenség kilétét homály fedi.

A mostani bejegyzés szerint akár az ikonikus gonosz Brainiac is lehet a nagy gonosz James Gunn várva várt filmjében. James Gunn írja és rendezi a filmet, de szerencsére az írást még a hetek óta tartó WGA-sztrájkja előtt befejezte, és már javában a színészeket válogatták a szerepekre, amikor a SAG-AFTRA tagjai csatlakoztak a sztrájkoló írókhoz.

Mivel a forgatás csak jövő januárban kezdődik, egy ideig nem valószínű, hogy bármi érdemlegeset megtudunk a DC Studios rebootjáról. A DC Comics azonban most megerősítette a film főgonoszának kilétét?

Egy nemrég közzétett bejegyzésben kaphattunk utalást a film főellenségére, amelyből kiderül, hogy mely képregények inspirálták a Superman: Legacy-t, többek között az Action Comics #866 – #780-at is megemlítik a tweetben.

Azt már tudjuk, hogy James Gunn rajong a többi All-Star Supermanért, és a Superman: Birthrightért (az Acélember egyik legjobb eredettörténete), azonban a felsorolt Action Comics-számok elsősorban az ikonikus gonosz, Brainiac körül forogtak.

A Geoff Johns által írt és Gary Frank által rajzolt részekben Clark Kent fellépett, hogy megvédje a Földet a halálos gonosztevőtől. Sokkal több értelme lenne Brianiacot megtenni főellenségnek, mint annak, hogy Lex Luthor legyen a gonosz, ezt ugyanis már kijátszotta Zack Snyder.

Bár nem erősítették meg, de érdekes, hogy a DC Comics miért most és miért éppen ezeket a képregényszámokat vette elő, amikor készülőben van egy új mozifilm. A gonosztevőt még nem láttuk a filmvásznon, és ez egy erős kezdés lenne a teljesen újjáépített DC Univerzumban.

“A Superman: Legacy Superman történetét meséli el, aki megpróbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét a kansasi Smallville-ben élő Clark Kent emberi mivoltával” – olvasható a film szinopszisában. “Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot megveti és ódivatúnak tartja.”

Az Acélembert David Corenswet alakítja, míg Lois Lane szerepében Rachel Brosnahant láthatjuk. Mellékszerepekben feltűnik még Isabela Merced Hawkgirlként, Edi Gathegi Mister Terrificként, Nathan Fillion Guy Gardnerként és Anthony Carrigan Metamorpho szerepében.

A Superman: Legacy bemutatóját 2025. július 11-ére tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.