Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy kik kapták Superman és Lois Lane szerepét a DC Univerzumban
FilmekBREAKING

James Gunn megerősítette, hogy kik kapták Superman és Lois Lane szerepét a DC Univerzumban

Bejelentették a DC Univerzum új Supermanjét és Lois Lane-jét.

292
Superman: Legacy

Az elmúlt hetekben több olyan hír is napvilágot látott, hogy James Gunn és Peter Safran castingot tart, és nagy erőkkel keresik a jelöltek közül Superman és Lois Lane megtestesítőjét a DC Univerzumban. Több név is felmerült a pletykák között, tegnap este azonban a rendező megelőzte a szivárogtatásokat, és közösségi oldalán jelentette be, hogy megtalálták Henry Cavill és a Amy Adams utódját a teljesen újjáépített univerzumban.

David Corenswet fogja alakítani az Acélembert James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében, Rachel Brosnahan pedig Lois Lane-t fogja játszani – jelentette be tegnap este a DC Studios. Corenswet leginkább a Netflix A politikus című sorozatában nyújtott áttörő szerepéről ismert, Brosnahan pedig a A káprázatos Mrs. Maisel című sorozat címszereplőjeként szerzett elismerést.

James Gunn rendező közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy hihetetlen mindkét színész, amellett hogy csodálatos emberek is. A DC Studios társ-vezetője írja és rendezi a készülő filmet, ami egyébként a DC Univerzum első nagy projektje lesz. Gunn korábban már utalt rá, hogy Corenswet és Brosnahan is esélyes volt Nicholas Hoult mellett.

Corenswet és Brosnahan kritikus szerepekben csatlakoznak az új DC Univerzumhoz ebben a viharos időkben. Többen támadják DC Studios tervét, a DC Comics legutóbb bemutatott filmjei pedig nem teljesítenek jól a mozikasszáknál. A tavalyi évben a Dwayne Johnson főszereplésével forgatott Black Adam lett bukta, az idei évben előbb a Shazam! Az istenek haragja, majd a Flash: A Villám okozott nagy csalódást a stúdió vezetőinek.

A Superman: Legacy című filmet év elején jelentette be Gunn és Safran, amikor röviden ismertették a DC Univerzum első felvonását. A páros egy nyolc-tízéves tervet dolgozott ki, a színészek várhatóan évtizedes szerződéseket kötnek majd filmes és tévés szereplésekre. A többi bejelentett film között szerepel a The Brave and the Bold, a Swamp Thing és még sok más.

A Superman: Legacy rövid ismertetője alapján Superman (Corenswet) történetét meséli el, ahogyan megpróbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét a kansasi Smallville-ben élő Clark Kentként felnevelt emberrel. Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot régimódinak tartja.

A Superman: Legacy megjelenési dátumát 2025. július 11-ére tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.