x
BREAKING Filmek

Nagy felbontású képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmből

Még jobb felbontásban csodálhatjuk meg a Rogue One hőseit, köztük a Lázadók vezetőjét is.

Nagy felbontású képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmből
  • Publishedjúlius 7, 2016

Még jobb felbontásban csodálhatjuk meg a Rogue One hőseit, köztük a Lázadók vezetőjét is.

Múlt héten debütált egypár kép az Entertainment Weekly újságban, de most újabb képsorok láttak napvilágot, melyek talán még jobban bemutatják nekünk a Star Wars spinoff részt. A Disney fényképalbumából érkeztek a lenn látható képek extra jó minőségben, így jobban megcsodálhatjuk a film főhőseit, beleértve a jókat és gonoszokat is a Star Wars-univerzumból.

Az új fényképeken többek között Jyn Erso (Felicity Jones) és Lázadó kém barátja, Cassian Andor Kapitány (Diego Luna) látható. Szemügyre vehetjük rajtuk kívül még a vak Chirrut Imwe (Donnie Yen) harcost, Bodhi Rook (Riz Ahmed) Lázadó-pilóták parancsnokát, Saw Gerrerat (Forest Whitaker), vagy a Sötét oldal képviselőjét, Orson Krennicet (Ben Mendelsohn). Ha ezzel még nem értük volna be, akkor új szemszögből pisloghatunk az új fekete ruhás Death Trooperekre, vagy a klasszikus Rohamosztagosokra – róluk inkább azt lehetne mondani, hogy eltévedtek, és a jól megérdemelt szabadnapjukat töltik a Bahama-szigeteken.

Még bő egy hét van a Star Wars Celebration rendezvényéig, ahol még több részlet fog kiderülni a decemberi filmről, s talán az Episode VIII-ról is elárulnak egyet s mást. Lehet számolni a napokat, mert július 16-án éjjel 2 órakor érkezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet új 3 perces előzetese!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.