Wide Screen
Image default
Filmek

Nagy a baj, nagyot esett a Solo nézettsége első hétvégéhez képest

A Disney előzetes becsléseinél is rosszabbul teljesít a Solo: Egy Star Wars-történet világszerte.

Várhatóan a Solo-film élen marad most hétvégén is, de a film nézettsége tovább csökken, mert az eredeti becsléseknél is rosszabb mutató a Disneynek. Becslések szerint a film a második hétvégén sem lépi át a 150 millió dollárt, ez pedig aggodalomra ad okot, hiszen gyártási költsége az újraforgatások miatt megugrott, s ez lett minden idők legdrágább Star Wars-filmje.

A Solo nem nyitott erősen a mozikban, de a Lucasfilmnél és a Disneynél arra számítottak, hogy a következő hetekben ha nem is erősödni, de stagnálni fog a film iránt való érdeklődés, de jelen állás szerint erre nem sok esély van. Elemzők szerint most hétvégén 66%-kot esett a film nézettsége az előző hétvégi adatokhoz képest, így alig több mint 28 millió dollárt hozott a stúdiónak a második Egy Star Wars-történet mozifilm. Soha ennyire rosszul nem teljesített még Star Wars-film a mozik kasszáinál, csak sajnos ez negatív rekord, erre nem lenne büszke egyik kiadó sem. Összehasonlításképpen a 2016-ban bemutatott Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után történő érdeklődés 59%-kal esett az első hétvégéhez képest, de még így is képes volt 532 millió dollárt termelni a stúdiónak, viszont a Solo örülhet, ha a 200 millió dollárt eléri. Ez teljesen elfogadhatatlan a franchisenak, valamit ki kell találni a jövőre nézve, nem mehet így tovább.

Még több a témában...

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Kévés Bence Mihály

A Sleight rendezője, J.D. Dillard és Luke Cage írója, Matt Owens egy új Star Wars-filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon