Mutatjuk nektek a Pókember: Idegenben főhősének legújabb gúnyáját

Rengeteg kép kiszivárgott a Pókember: Idegenben című film forgatásáról, ahol ezúttal a főhőst fekete-piros ruhában látjuk.

Rengeteg kép kiszivárgott a Pókember: Idegenben című film forgatásáról, ahol ezúttal a főhőst fekete-piros ruhában látjuk.

A Marvel Studios mindent elkövetett annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információt tartsák vissza a Pókember: Idegenben forgatásáról, hiszen ez lesz az első film, ami a cím nélküli Bosszúállók után játszódik, ahogy Kevin Feige fogalmazott, a film néhány perccel a Bosszúállók 4. rész után játszódik. Ehhez képest már az első forgatási napról szivárogtak ki képek, így lepleződött le Jake Gyllenhaal, mint Mysterio, de láttuk Peter Parker teljesen fekete szerelését is.

Ezúttal egy újabb ruháról hullt le a lepel, most a fekete és piros jelmezt vették le a szekrény fogasáról, amiről több egészen nagyfelbontású képet osztottak meg a rajongók.

A kosztüm kísértetiesen hasonlít arra a ruhára, amit Tony Stark ajándékozott Parkernek a Hazatérésben, tehát ez tovább erősíti gyanúnkat, hogy Vasember nem hal meg a Bosszúállók következő részében, hiszen akkor ki más készítené ezeket az új szuperruhákat? Talán Shuri, aki a folytatásban még nagyobb szerepet kap a Marvel Moziverzumban?

A Pókember: Idegenben bemutatója 2019. június 5-én lesz az Egyesült Államokban.

Total
3
Shares
Previous Article

A Star Wars 9-ben visszatér a franchise legnagyobb gonosza?

Next Article

Már idén forgatni kezdhetik a Doctor Strange 2. részét

Related Posts
Wide Screen YouTube