Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Jake Gyllenhaal feltűnt a Pókember: Idegenben forgatásán

Jake Gyllenhaal lebukott a Pókember: Idegenben velencei forgatásán. Most már biztos, hogy Myterio lesz a folytatás főellensége.

Jake Gyllenhaal lebukott a Pókember: Idegenben velencei forgatásán. Most már biztos, hogy Myterio lesz a folytatás főellensége.

Már hetek óta a levegőben volt, hogy Jake Gyllenhaal is csatlakozott a Pókember: Hazatérés második rész szereplőgárdájához, így Mysterio karakter bőrében mutatkozik be a mozivásznon. A stúdiótól eddig nem erősítették meg, hogy ki lesz a folytatás nemezise, mint ahogy azt sem, hogy Gyllenhaal valóban szerepet kapott volna a filmben. Hétvégén azonban lebukott a hollywoodi sztár, a rajongók több képen és videón is megörökítették a forgatást, amin a színészt Mysterio jelmezben dolgozik a filmen.

Az Idegenben egy ideje már európai körúton van, kezdve Londonban, Prágában és most Velencében forgatják a folytatást, ahol most Gyllenhaal is megjelent. Nem először tűnt fel a Pókember: Idegenben forgatás helyszínén, nyár elején Londonhoz közel tartózkodott – tudtuk meg a közösségi oldalára posztolt bejegyzéséből, ahol a felhasználónév alatt látható volt a lokalizáció, ami bizonyította, hogy Gyllenhaal Londonban tartózkodik. Igaz bejelentést azóta sem kaptunk, de a most megjelent képeknél nem kell több. Egy másik forrás a Varietynek azt is megerősítette korábban, hogy Michael Keaton, mint Keselyű is szerepet kap a folytatásban. Pontos részleteket nem tudtunk meg a visszatérésről, de arra lehet számítani, hogy Keselyű és Mysterio közös erővel száll szembe a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Mégis megvalósul a Sinister Six bűncsapat?

A film történetét ezúttal is Chris McKenna és Erik Sommers írják, és ahogy Kevin Feige egy korábbi interjúban elárulta, a film néhány perccel a cím nélküli Bosszúállók-film után játszódik majd.

A Pókember: Idegenben bemutatója 2019. július 5-én lesz.

Még több a témában...

Az Uncharted szinkronszínésze nem hinné, hogy közvetlen a videojáték-sorozatot adaptálják

Kévés Bence Mihály

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat