Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Jake Gyllenhaal feltűnt a Pókember: Idegenben forgatásán

Jake Gyllenhaal lebukott a Pókember: Idegenben velencei forgatásán. Most már biztos, hogy Myterio lesz a folytatás főellensége.

Már hetek óta a levegőben volt, hogy Jake Gyllenhaal is csatlakozott a Pókember: Hazatérés második rész szereplőgárdájához, így Mysterio karakter bőrében mutatkozik be a mozivásznon. A stúdiótól eddig nem erősítették meg, hogy ki lesz a folytatás nemezise, mint ahogy azt sem, hogy Gyllenhaal valóban szerepet kapott volna a filmben. Hétvégén azonban lebukott a hollywoodi sztár, a rajongók több képen és videón is megörökítették a forgatást, amin a színészt Mysterio jelmezben dolgozik a filmen.

Az Idegenben egy ideje már európai körúton van, kezdve Londonban, Prágában és most Velencében forgatják a folytatást, ahol most Gyllenhaal is megjelent. Nem először tűnt fel a Pókember: Idegenben forgatás helyszínén, nyár elején Londonhoz közel tartózkodott – tudtuk meg a közösségi oldalára posztolt bejegyzéséből, ahol a felhasználónév alatt látható volt a lokalizáció, ami bizonyította, hogy Gyllenhaal Londonban tartózkodik. Igaz bejelentést azóta sem kaptunk, de a most megjelent képeknél nem kell több. Egy másik forrás a Varietynek azt is megerősítette korábban, hogy Michael Keaton, mint Keselyű is szerepet kap a folytatásban. Pontos részleteket nem tudtunk meg a visszatérésről, de arra lehet számítani, hogy Keselyű és Mysterio közös erővel száll szembe a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Mégis megvalósul a Sinister Six bűncsapat?

A film történetét ezúttal is Chris McKenna és Erik Sommers írják, és ahogy Kevin Feige egy korábbi interjúban elárulta, a film néhány perccel a cím nélküli Bosszúállók-film után játszódik majd.

A Pókember: Idegenben bemutatója 2019. július 5-én lesz.

Még több a témában...

Jelenetek, amik végül nem kerültek bele a Bosszúállók: Végjátékba

Kévés Bence Mihály

Ryan Reynolds szerint közel sem biztos, hogy lesz Deadpool 3.

Kévés Bence Mihály

Több színész számára is elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték pótforgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább