Jake Gyllenhaal feltűnt a Pókember: Idegenben forgatásán

Jake Gyllenhaal lebukott a Pókember: Idegenben velencei forgatásán. Most már biztos, hogy Myterio lesz a folytatás főellensége.

Jake Gyllenhaal lebukott a Pókember: Idegenben velencei forgatásán. Most már biztos, hogy Myterio lesz a folytatás főellensége.

Már hetek óta a levegőben volt, hogy Jake Gyllenhaal is csatlakozott a Pókember: Hazatérés második rész szereplőgárdájához, így Mysterio karakter bőrében mutatkozik be a mozivásznon. A stúdiótól eddig nem erősítették meg, hogy ki lesz a folytatás nemezise, mint ahogy azt sem, hogy Gyllenhaal valóban szerepet kapott volna a filmben. Hétvégén azonban lebukott a hollywoodi sztár, a rajongók több képen és videón is megörökítették a forgatást, amin a színészt Mysterio jelmezben dolgozik a filmen.

Az Idegenben egy ideje már európai körúton van, kezdve Londonban, Prágában és most Velencében forgatják a folytatást, ahol most Gyllenhaal is megjelent. Nem először tűnt fel a Pókember: Idegenben forgatás helyszínén, nyár elején Londonhoz közel tartózkodott – tudtuk meg a közösségi oldalára posztolt bejegyzéséből, ahol a felhasználónév alatt látható volt a lokalizáció, ami bizonyította, hogy Gyllenhaal Londonban tartózkodik. Igaz bejelentést azóta sem kaptunk, de a most megjelent képeknél nem kell több. Egy másik forrás a Varietynek azt is megerősítette korábban, hogy Michael Keaton, mint Keselyű is szerepet kap a folytatásban. Pontos részleteket nem tudtunk meg a visszatérésről, de arra lehet számítani, hogy Keselyű és Mysterio közös erővel száll szembe a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Mégis megvalósul a Sinister Six bűncsapat?

A film történetét ezúttal is Chris McKenna és Erik Sommers írják, és ahogy Kevin Feige egy korábbi interjúban elárulta, a film néhány perccel a cím nélküli Bosszúállók-film után játszódik majd.

A Pókember: Idegenben bemutatója 2019. július 5-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Miles Teller is csatlakozott a Top Gun: Maverick második részhez

Next Article

Két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címet?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!