Wide Screen
Image default
Filmek

Mutatjuk milyen lesz King Ghidorah a Godzilla: A szörnyek királya háromfejű titánja

Új képet kaptunk King Ghidorah a Godzilla: A szörnyek királya legnagyobb titánja, a háromfejű szörnyetegről, akivel Godzilla összetűzésbe kerül nyáron.

King Ghidorah a háromfejű szörnyeteggel először 1964-ben találkozhattak a Godzilla rajongói, ami számos japán alkotásban feltűnt már, de nagy kasszasikerben eddig nem láttuk az őshüllőt. Most azonban a 2014-es Godzilla folytatásában a főhősnek nem egy, hanem rögtön három fenevaddal kell szembeszállnia, köztük King Ghidorah-val – legalábbis eddig három másik titánt jelentettek be.

A USA Today tegnap bemutatott egy hivatalos képet a film legnagyobb titánjáról, King Ghidorah-ról, amivel már az első teaser előzetesben találkoztunk, láttuk jégbe fagyva, miközben a második már hatalmas erejét fitogtatta Godzillának, de mindeddig közelről nem mutatták meg nekünk a szörnyeteget. Most azonban lehullt a lepel, íme King Ghidorah, Godzilla egyik legnagyobb ellenfele.

King Ghidorah

Gareth Edwards rendező Godzilla alkotásával a stúdió szörnyuniverzum építésébe fogott, aminek második részét már 2017-ben láttuk, ugyanis akkor mutatták be a Kong: A koponya-sziget című alkotást, idén érkezik a harmadik rész, és 2020-ban a Godzilla vs Kong című negyedik rész, melyben a filmtörténelem két legismertebb óriását eresztik össze. Adam Wingard rendező crossoverét már Hawaiin forgatják is, de még mielőtt ez megtörténne, nyáron érkezik A szörnyek királya.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: A szörnyek királya bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Még több a témában...

Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Kévés Bence Mihály

Nagyon kemény szörnyháborúnak néz ki a Godzilla vs. Kong

Kévés Bence Mihály

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább