Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Megérkezett a Godzilla: A szörnyek királya második előzetese

Délután folyamán a stúdió az új előzetest beharangozta egy poszterrel, estére pedig a várva várt Godzilla: A szörnyek királya előzetes is befutott.

A 2014-es Godzilla és a Kong: Koponya-sziget sikere után a Warner Bros. stúdió a Legendaryval közösen úgy döntött, hogy szörnyuniverzumot építenek a sokak által ismert Godzilla köré, amibe hamarosan Kongot is bevonják majd. Ugyanakkor a kritikusok nem feltétlen értettek egyet Gareth Edwards rendező Godzillájával, de még ez sem tántorította el a stúdiót, hogy elkészítsék a Godzilla: A szörnyek királya folytatást, ami az előzetesek alapján sokkal nagyobb volumenű összecsapást ígér az első résszel ellentétben.

Az első előzetesben már láttunk utalást a folytatás másik három szörnyére, Monthrára, Rodanen és a háromfejű King Ghidorahra, most azonban a második trailerben össze is eresztették ezeket az ősgyíkokat, hát lássuk eme csodás trailert:

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: A szörnyek királya bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Még több a témában...

A héten kezdik a Godzilla vs. Kong munkáit

Kévés Bence Mihály

A legújabb kép bizonyítja, hogy miért Godzilla: A szörnyek királya

Kévés Bence Mihály

Ismertették a Godzilla vs. Kong film cselekményét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább