Főoldal Játékok Multiplayer kiegészítés érkezik a Ghost of Tsushima-ba
Játékok

Multiplayer kiegészítés érkezik a Ghost of Tsushima-ba

Az ingyenes bővítmény még idén várható.

675
tsushima multi

Ghost of Tsushima: Legends címmel multiplayer komponens jön hamarosan az általunk is tesztelt, talán utolsó nagy Sony PS4 exkluzívba. A DLC-t bárki ingyen letöltheti majd, aki a játékkal rendelkezik és a PlayStation hivatalos oldalának ígérete szerint még idén ősszel megkapjuk majd.

A kiegészítő annyiban eltávolodik majd a főjátéktól, hogy nem Jin Sakai-ra és a többi megismert szereplőre fókuszál, hanem négy új karakterre. Szamuráj, vadász, ronin és bérgyilkos osztályokban is szerepelhetünk majd és 2-4 fős csoportokban küzdhetünk majd barátokkal karöltve, vagy a matchmaking által sorsolt társak oldalán. Mint az az ízelítő képsorokból is látható, a játék ezúttal sokkal inkább merít a japán folklórból és annak mitikus figuráiból.

A multiplayer tehát co-op játékmódot takar. Lesz lehetőségünk sztori alapú küldetésekre, de túlélő típusú játékmódra is, kicsit később pedig raid küldetésekkel is bővül majd a repertoár amely teljesen új területen játszódik majd. Megjelenés 2020 őszén, PS Plus tagság persze kelleni fog a kiegészítő használatához.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események