Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Mozivászonra érkezik a Star Wars Knights of the Old Republic?

A legfrissebb pletykák azt igazolják, hogy a Trónok harca készítői a Knights of the Old Republic trilógiát fogják feldolgozni.

Figyelem a cikk spoilerelemeket tartalmaz, ha még nem láttad a Solo: Egy Star Wars-történet filmet.

Sokan kiszúrtak egy igen érdekes utalást a Solo-filmben, amit talán a Trónok harca két rendezője, David Benioff és W.B. Weiss kíván feldolgozni a jövőben. A legújabb pletykák szerint a két rendező a Knights of the Old Republic trilógiából fog filmet készíteni. Erre egy easter egg utalt a Solóban, Exar Kun karakterére volt egy utalás Dryden Vos (Paul Bettany) irodájában. A Lucasfilm megerősítette, hogy az egyik különleges tárgy az irodában valóban Exar Kun Sith templomából származott, ami annyit jelent, hogy Kun ettől a filmtől hivatalosan is a kánon részét képezi. Sőt, egy Solo: Egy Star Wars-történet útmutató azt is megerősítette, hogy a háttérben látott páncél valóban egy mandalore páncél, amiről sokaknak Jango Fett és Boba Fett jellegzetes öltözéke jutott eszébe.

A háttérben a mandalore páncél

Rian Johnson rendező egy teljesen új trilógián dolgozik, s mint tudjuk, az új filmek teljesen különállnak attól, amit eddig láttunk a franchiseból. Azt is tudjuk, hogy Jon Favreau rendező élőszereplős Star Wars-sorozata A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik majd, így jó eséllyel a Trónok harca sorozat két rendezője nyugodt szívvel feldolgozhatja a rajongók egyik nagy kedvencét. A két rendezőtől jobb párost nem is találhattak volna a feladatra, most már csak bíznunk kell abban, hogy Exar Kun valóban saját filmet kap a Disneytől.

Exar Kun egykor jedimester volt, de idővel átállt a Sötét oldalra, később pedig Sötét nagyúr vált belőle. A Régi Sith Háborúk alatt, Kun háborúban állt a Galaktikus Köztársasággal és a jedikkel is. Kun egykori mestere Vodo-Siosk Baas volt, de kiképzése alatt megszállottan tanulmányozta az Erő Sötét oldalát is, míg végül engedett a csábításnak, és átállt a másik oldalra. A Lucasfilm hivatalosan nem erősítette meg, hogy valóban ezt a trilógiát dolgoznák fel a jövőben, de a Solóban látott utalás és a két rendező stílusa erre enged következtetni.

Még több a témában...

Ez lenne az Obi-Wan Kenobi spin-off munkacíme?

Kévés Bence Mihály

Egy lehetséges új bolygó neve bukkant fel a Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán!

Plesovszki Nándor

Hamis jelenetek is kerültek a Végtelen háború forgatókönyvébe

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább