Mozgásban látható, és lenyűgöző a Cyberpunk 2077

Rengeteg új anyag érkezett.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Cyberpunk 2077 a világ jelenleg legjobban várt játéka. A The Witcher III: Wild Hunt fejlesztőinek következő nagy projektje sajnálatos módon már két alkalommal is halasztásra került, azonban a CD Projekt Red a későbbre tolt megjelenést erősen igyekszik kompenzálni.

Egy frissen bemutatott prezentáción rengeteg hasznos újdonságot tudhattunk meg a Cyberpunk történetéről, világáról és játékmenetéről. A bő 25 perces, Night City Wire című adás első epizódját a mai napon mutatta be a stúdió, de elmondták, hogy ez egy bemutatósorozat első epizódja, további tájékoztató jellegű anyagok érkezése is várható a következő hetekben. A kifejezetten bőséges videóban láthatjuk a játék legújabb bemutatóját, amely a The Gig címet kapta, és a történet alapfelállását részletezi. Ezt követi a fejlesztők látottakhoz fűzött kommentárja, majd az igazán érdekes rész: valódi játékmenetből származó felvételek. A Braindance fantázianevű részlet alapján a játék elképesztően néz ki élesben is, valamint az újonnan megismert szereplő, Judy legalább annyira izgalmas karakternek tűnik, mint Johnny Silverhand.

Amennyiben teljes újdonságként szeretnétek átélni a játékot, és elkerülnétek a gameplay felvételeket, mindössze az előzetes, azaz az első három perc megtekintését javasoljuk.

Végül, lényegében extra meglepetés gyanánt, egy azonos világon belül játszódó, de a fő történetszáltól függetlenül zajló sorozat is leleplezésre került. A Cyberpunk: Edgerunners egy tíz részből álló, animációs miniszéria lesz, amely valamikor 2022-ben kerül be a Netflix kínálatába. A készítésben a Studio Trigger és a CD Projekt is besegít a streaming óriásának, így nem igazán van okunk aggódni.

Habár egyre nehezebb a várakozás, a Cyberpunk 2077 november 17-én érkezik PS4, Xbox One és PC platformokra, valamint a napokban megerősítést nyert, hogy a jelenlegi generációs konzolon futó példányok ingyenes nextgen frissítést kapnak PS5 és Xbox Series X gépekre. Addig is nézzetek rá a Good Old Games ajándékára, akik egy nagy adag ingyenes promóciós anyagot tettek elérhetővé limitált ideig.

Total
0
Shares
Previous Article
AMC Theatre

Egy tanulmány szerint közel az amerikaiak fele elkerüli a mozikat az újranyitás után

Next Article
Tenet Mulan

Nagy bajban a Mulan és a Tenet bemutatója is, miután New York kormányzója nem akarja megnyitni a mozikat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!