Főoldal Játékok Újabb késést szenvedett el a Cyberpunk 2077
JátékokBREAKING

Újabb késést szenvedett el a Cyberpunk 2077

A CD Projekt elnézést kért, de még egy kis időre szükségük van.

461

Egy játék fejlesztését soha nem lehet befejezni, csak abbahagyni. Óriási közhely, mindenesetre igaz. A CD Projekt RED viszont úgy látszik nem tudja elengedni a Cyberpunk 2077 kezét és ismét halasztották a megjelenését – ezúttal szeptember 17-ről november 19-re.

Két hónap tehát, ami jóval kedvezőbb, mint a legutóbbi csaknem fél éves eltolás. A cselekedet viszont abszolút nem öncélú, a fejlesztők szerint a játék gyakorlatilag kész van. Viszont az egyes játék elemek és mechanikák annyira összetett egészet képeznek, hogy további simításokat szeretnének még végezni rajtuk, hogy a játékosok minél zökkenőmentesebb élményt kaphassanak végeredményként.

Ezzel persze senki sem tud vitatkozni, jobb egy stabil verzió, mint egy elsietett, félkész csalódás. Csak hát most tovább kell vágni a centit, ami különösen annak lehet nehéz, aki már megvásárolta a direkt a játékhoz készült spéci festésű konzolt is. Mindannyian a 2019-es E3-n debütált trailerrel vigasztalódhatunk.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.