Bad Boys

Mozgásban a Bad Boys 3.

A legfrissebb hírek szerint a Sony végre elrendelte a Bad Boys for Life forgatást, és már azt is tudni, hogy mikor kerül mozikban a hosszú hónapok óta halogatott mozifilm.

A legfrissebb hírek szerint a Sony végre elrendelte a Bad Boys for Life forgatást, és már azt is tudni, hogy mikor kerül mozikban a hosszú hónapok óta halogatott mozifilm.

Talán senkinek sem kell bemutatnunk a Sony egyik már bejelentett projektjét, a Bad Boys franchise harmadik részét. A stúdió még valamikor 2016 elején árulta el, hogy Martin Lawrence és Will Smith hekusok visszatérnek egy harmadik részre, ami azóta sem készült el, sőt, több tényező is hátráltatta a munkát. Először Michael Bay producer mondott nemet a produktumra, majd Joe Carnaham dobbantott a projekt éléről, aki rendezői és írói teendőket is ellátta. A távozás okát nem árulták el, de többen úgy vélik, hogy a stúdióval nem jutottak közös nevezőre, s inkább az Uncharted-filmnél teszi magát próbára. Nem volt máshogy ez a főszereplőkkel sem, akik megint nem bírták kivárni a Sony döntését, hogy lesz-e akkor új Bad Boys rész, avagy sem. Végül Will Smith a Disney élőszereplős Aladdin szerepére szerződött, de már biztos, hogy ő aláírt és visszatér. Martin Lawrence helyzete más kérdés, ő többször elmondta, nagyon szeretné a filmet, de eddig hivatalosan nem erősítették meg visszatérését.

Időközben azonban a Bad Boys for Life új írót és rendezőket is kapott, és a Variety beszámolója szerint a Sony nem váratja tovább a rajongókat, és jövő év elején forgatni kezdik Markus és Mike harmadik részét, ami jó eséllyel a két zsaru nyugdíjazása is lesz egyben. Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárost ültetik a rendezői székbe, akik Chris Bremner újraírt forgatókönyvéből fognak dolgozni. Részleteket nem árultak el folytatásról, de pletykák szerint a Sony tervei között szerepel, hogy a harmadik részben egy új párost ismerünk meg, akikkel folytatódna a franchise – amennyiben sikerese lesz. A terv az, hogy a filmet 2020-ban mutatják be a nagyérdeműnek.

A stúdió nem véletlen húzta eddig a forgatást, hiszen a Bad Boys második részét még 2003-ban mutatták be, s már az sem aratott akkora sikert, mint az első rész. Időközben felnőtt egy másik generáció, akik talán csak fél füllel hallottak a két zsaruról, emiatt hatalmas kockázat van a harmadik rész elkészítésében. Nem egy példát láttunk rá, hogy egy elővett régi klasszikushoz folytatást készíteni igen költséges buli, és már öngyilkos feladat. De szurkolunk!

Total
3
Shares
Previous Article
Venom

Tom Hardy kedvenc jelenetét kivágták a Venomból

Next Article
Venom

KRITIKA: Venom

Related Posts
Wide Screen YouTube