Mozgás közben látható a Star Wars: Squadrons

Veszélyes és hangos az űr.

Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy érkezik a Star Wars: Squadrons, ahol kifejezetten a messzi-messzi galaxis űrcsatáira fókuszálhatunk. Az EA Play eseményen végre belepillanthattunk, hogy néz ki élesben az EA Motive játéka.

Egy szokatlanul hosszú, szűk hat perces előzetesen figyelhetjük meg a játékmenet jellegzetességeit. Az anyagból kiderült, hogy egyjátékos kampányt is kap a játék, ahol két pilóta, Case Cassandra és Rao Highmoon fölött vehetjük át az irányítást, attól függően, hogy a Birodalmat vagy a Lázadókat képviselnénk inkább.

A fókusz azonban a tízfős online csatákra helyeződik majd. Nyolc különböző hajótípussal vonulhatunk harcba, melyek mindegyike külön harcmodorhoz ideális. Pilótánkat és űrhajónkat egyaránt személyre szabhatjuk majd, ehhez rengeteg kozmetikum és gyűjthető alkatrész áll majd a rendelkezésünkre. Több multiplayer játékmód közül válogathatunk majd, melyek közül a Fleet Battles és a Dogfight jellemzői kerültek részletezésre. Előbbi egy taktikusabb, csapatmunkát igénylő típus, míg utóbbi jó értelemben véve kaotikus csatákat ígér.

A látottak alapján a látványra és a hangulatra semmi panaszunk nem lehet. A videó narrátora úgy jellemezte a projektet, mint a legjobb lehetőség, hogy átéljük, milyen érzés pilótának lenni a Star Wars világában, és az eddig kiadott tartalmak alapján kellően részletesnek tűnik a játék ahhoz, hogy igazat adhassunk neki.

A Star Wars: Squadrons október 2-án érkezik Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra, két utóbbin VR támogatással és crossplay funkcióval együtt.

Total
0
Shares
Previous Article

A Skate franchise visszatér!

Next Article

Switch portot kap az Apex Legends, érkezik az új esemény

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!