Főoldal Filmek Most, hogy bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőit, minden szem arra szegeződik, hogy ki játssza majd a főgonoszt
Filmek

Most, hogy bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőit, minden szem arra szegeződik, hogy ki játssza majd a főgonoszt

A Fantasztikus Négyes főgonoszát még nem jelentették be.

335
Fantasztikus Négyes

Nem akármilyen héten vagyunk túl, hiszen a Marvel Studios végre bejelentette a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját, de újabb részletek derültek ki a reboot terveiről, többek között a gonosztevőjével kapcsolatban. Galactus és Ezüst Utazó továbbra is középponti szerepet kap, de talán a Marvel egyik legfélelmetesebb gonosza is szerepet kap.

ws 970×250 240214 122338

Arról egy ideje már cikkeznek, hogy Galactus lehet a film főellensége, és ezzel kapcsolatban felmerült egy név is. A The Insneider szerint továbbra is Javier Bardem az első számú esélyes Galactus szerepére, de minden azon múlik, hogy tud-e időt szakítani a forgatásra, miután a tavalyi sztrájkok miatt minden a feje tetejére borult. Bardem az Apple finanszírozásával készülő Forma-1-es filmben szerepel legközelebb, de itt még nem végeztek a forgatással. A Marvel Studios eközben keresi azt a színészt, aki eljátszhatja az Ezüst Utazót, ennek alapján tévesek voltak azok a pletykák, hogy egy fiatal színésznő játszhatja Galactus hírnökét.

Jeff Sneider cikkében megemlíti azokat a híreket is, miszerint Doctor Doom is feltűnik majd a filmben, de csak a film legvégén, és a szereposztást is csak később fogják bejelenteni (más szóval valószínűleg egy dublőr lesz a forgatáson, és az utómunka során fogják rögzíteni a hangját). Külön kiemelte még, hogy a Disney visszatérő vezérigazgatója, Bob Iger több időt hagyott a Marvel Studiosnak az egyes projektekre, mint Bob Chapek. A stúdió továbbra sem szeretne egy évben négy filmet kiadni, ami arra utal, hogy a Penge premierje 2026-ra csúszik.

A Fantasztikus Négyes karaktereit Stan Lee és Jack Kirby alkotta meg, a csapat 1961-ben jelent meg először képregényben. A korábbi Fantasztikus Négyes-filmek, bár népszerűek voltak, sem a rajongók, sem a kritikusok nem fogadták jól, és most a Marvel Studioson a sor, hogy helyrehozza a múlt hibáit, és egy képregényekhez hű filmet mutasson be a filmvásznon.

Matt Shakman rendező az Avatar: A víz útja társszerzőjével, Josh Friedmannel és a WandaVízió munkatársával, Cam Squires-szel dolgozott a Fantasztikus Négyes legújabb forgatókönyv vázlatán.

Fantasztikus Négyes a legújabb tervek szerint 2025. július 25-én kerül a mozikba.

Fantasztikus Négyes
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.