Főoldal Filmek Morena Baccarin megerősíti Vanessa visszatérését a Deadpool 3-ban, és “vicces meglepetést” ígér a rajongóknak
Filmek

Morena Baccarin megerősíti Vanessa visszatérését a Deadpool 3-ban, és “vicces meglepetést” ígér a rajongóknak

Fellélegezhetnek a rajongók, Vanessa visszatér a Deadpool 3.-ban.

1.5k
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Miután korábban meglehetősen bizonytalanul fogalmazott Morena Baccarin, hogy bizonytalan Vanessa visszatérésében a Marvel Studios készülő Deadpool 3. című filmjében, ma éjjel a színésznő megerősítette, hogy valóban visszatér a korábbi szerepében. Baccarin elmondása alapján pedig vicces meglepetésekben lesz része a rajongóknak.

Még áprilisban a Deadpool-franchise sztárja, Morena Baccarin azt mondta Michael Rosenbaumnak, hogy bár megkeresték a Deadpool 3. szereplésével kapcsolatban, “nem egyeztettünk a feltételekről”. Hozzátette, hogy “lehet, hogy összejön, de az is lehet, hogy nem”, így a rajongók azóta várták a bejelentést, hogy Vanessa Carlysle megkapja-e a neki járó szerepet a várva várt folytatásban.

A Deadpool 2. nagyrészt mellőzte a karaktert, de amikor a folytatás nyitójelenetében meghalt, annyira felzaklatta a tesztközönséget, hogy – Kábel időutazó eszközének segítségével – feltámasztották a film egyik stáblista alatti jelenetében.

A Fast Charlie című, Phillip Noyce által rendezett és Pierce Brosnan főszereplésével készült akcióthrillerben játszott szerepéről kérdezték Baccarint, amikor megkérdezték a Deadpool 3.-ról is.

Összejött! Már befejeztem a forgatási napokat. Azt hiszem, a sztrájk után most újra elkezdődött a film, és szerintem elég jó lesz! Igen, azt hiszem, a rajongóknak szórakoztató meglepetésben lesz részük.

Morena Baccarin

Az elmúlt hónapokban egészen vad pletykákat is olvashattunk a filmmel kapcsolatban, de nyilvánvalóan nem szabad komolyan venni egyik megállapítást sem. A Marvel Studios hivatalosan még nem ismertette a film történetét, de arról már hallottunk, hogy Deadpool (Ryan Reynolds) és Rozsomák (Hugh Jackman) valamiféle multiverzumos kalandban vesz részt a TVA megkeresésére, amely egyesíti az X-Men univerzum meglévő szereplőit a filmvásznon. Arról rengeteg forgatási kép kiszivárgott, hogy kik lehetnek ezek a visszatérő mutánsok.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

l intro 1648130285
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.