Főoldal Filmek A Deadpool 3. kiszivárgott jegyzetei összekapcsolják a filmet a Loki fináléjával és a TVA-val
Filmek

A Deadpool 3. kiszivárgott jegyzetei összekapcsolják a filmet a Loki fináléjával és a TVA-val

Egy pletyka arról, hogy a Loki fináléja hogyan vezeti fel a Deadpool 3.-at.

2.1k
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Ma hajnalban mutatták be a mindent eldöntő Loki 2. évad fináléját, amiről korábban azt pletykálták, hogy szorosan kapcsolódik majd a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével érkező Deadpool 3. részéhez. A Marvel Studios részleteket nem osztott meg a filmről, de egy népszerű firkász újfent alkotott, és összekapcsolta a film és a sorozat eseményeit.

A Disney+ sorozatának fináléjából kiderült, a csínytevés istene megteremtette a Multiverzumot, szabad akaratot adva minden idősíkban élőnek, és lehetőséget, hogy visszavágjanak a közelgő háborúban a Multiverzumban. A Loki felvezette, hogy Kang variánsainak köszönhetően háború közeleg.

Már régóta pletykáltak arról, hogy a Deadpool folytatásában az Idővariációs Hatóság (azaz a TVA) szerepelni fog, és egy ideig úgy tűnt, hogy Owen Wilson is feltűnik majd Mobius szerepében. Most azonban arról kezdtek pletykálni, hogy a Loki eseményei hogyan vezetik fel a filmet, és bizony fontos szerepet játszik abban, hogy Deadpool és Rozsomák belépjen a Marvel Moziverzumba.

“A Deadpool 3 eseményei a Loki [2. évad] fináléja után játszódnak” – állítja a MyTimeToShineH pletykagyáros. “A TVA arról értesült, hogy Kang variánsai összegyűltek, és egy háború készülődik a Multiverzumban, ezért létrehoznak egy hadsereget a Multiverzum hőseiből, főleg haldokló világokból, hogy felvegyék a harcot a Kangok Tanácsa ellen. Mr. Paradox helyettesíti Mobiust, és megpróbálja beszervezni Rozsomákot. Mobius egy darabig szerepelt a tervben, és továbbra sincs kizárva a felbukkanása, de menetközben úgy döntöttek, hogy kihagyják a történetből. A Bosszúállók filmekben teljes egészében visszatér. A TVA elfogja Deadpoolt, miután a Marvel szájhőse játszott az idővel. Deadpool megszökik, és azt tervezi, hogy ráveszi Rozsomákot, hogy tartson vele.”

Izgalmasnak ígérkezik a film, és minden esély megvan, hogy valóban a sztori egy részlete szivárgott ki, mivel a Marvelek stáblista alatti jelenete hasonló dolgokat vezet fel. Több hír szólt arról, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború eseményeiben kulcsfontosságú szerepet játszanak a párhuzamos idővonalak, azaz a Multiverzum variánsai és természetesen az X-Menek.

A Deadpool 3. kötelező lesz, erre a The Hollywood Reporter is kitért, hogy “a Bosszúállók mellett [ez] a legfontosabb projekt a stúdió számára”. A Disney több film bemutatóját is eltolta, így a Marvel Studios produkciói közül csak a Deadpool 3. maradt a 2024-es naptárban.

Loki
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.