Mindent megtesznek, hogy a The Walking Dead hetedik évadja teljes biztonságban legyen

A minap az egyik spoiler-csoport kapott hivatalos felszólítást a stúdiótól, hogy ne áruljanak el semmit a soron következő évadból.

A minap az egyik spoiler-csoport kapott egy hivatalos felszólítást a stúdiótól, hogy ne áruljanak el semmit a soron következő évadból.

Az AMC tévécsatorna mindent megtesz, hogy elkerülje a hatodik évad csattanójának leleplezését, hogy vajon kit ölt meg Negan az évad végén. Erre már mi is kitértünk, hogy ki lehet az esélyes búcsúzó szereplő, de azok sem hivatalosak, csak találgatások.

A The Spoiling Dead Fans csoport kapott egy hivatalos levelet a csatornától, hogy amennyiben részletet osztanak meg a hetedik évadról, akkor pert indítanak a szerkesztők ellen. A csoport erősen védekezik a felszólítás ellen, hogy ők korábban sem posztoltak olyan tartalmat, ami a sorozat rovására ment volna, mindössze csak a „szomjas” rajongók ezreit szeretnék információkkal ellátni. A The Spoiling Dead Fans ugyanakkor felszólította a fórumozókat, hogy tartsák tiszteletben az AMC kérését, és ne osszanak meg olyan tartalmat, ami bármilyen információval szolgálhatna a hetedik évadból. A szerkesztők még ezen is túl mentek, semmilyen hírt nem közölnek a premier napjáig az új évadról.

Total
0
Shares
Previous Article

Több titkos szereplője is lesz A galaxis őrzői 2-nek

Next Article

A Szilícium-völgy sztárja, Martin Starr is csatlakozott a Pókember: Hazatéréshez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!