Miért nem lett idegen vagy nő Cal Kestis?

A Respawn egyik munkatársa megmagyarázza a főszereplő kiválasztásának indokát és a miértjét.

A Respawn egyik munkatársa megmagyarázza a főszereplő kiválasztásának indokát és a miértjét.

Mostanában nagyon nagy divat lett úgy a Star Wars háza táján, mint a világ egészén a gyengébbik nem képviselőit szerepeltetni és esetlegesen főszereplővé tenni egyes produktumokban. Elég csak megnézni az új trilógiában Rey-t vagy a Rogue One-ban Jynn Erso karakterét. Ilyen körülmények között furcsának hatott, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order-ben Cal Kestis egy fehér férfi. A Game Informer rákérdezett a miértre.

Stig Asmussen adott interjút az oldalnak, amelyben kitértek arra, hogy egyeseknek nem tetszik az újfent fehér férfi főszereplő a Star Wars univerzumban. Asmussen azonban egészen máshogyan látja a témát, szerinte az új filmekben Rey megtörte az erős férfi központú főszereplő bázist, így most már “szabad a pálya”. Persze, a Respawn-ban is felvetődött egy “más nemi identitású” karakter alkalmazása, azonban ezt gondolatot elvetették.

Ez a választás egyik részét megmagyarázza, azonban a Star Wars galaxisa bővelkedik különböző idegen lényekben. Miért nem egy olyat alkalmaztak? Asmussen szerint, egy saját fajtánkhoz tartozó entitáshoz sokkal közelebb tudunk kerülni, át tudjuk jobban élni a kalandját, ami egy ilyen sztori központú játéknál semmiképpen sem elhanyagolható tényező. Így valódi emberi kapcsolat fogja majd fűzni a játékost Cal Kestis-hez.

Total
27
Shares
Previous Article
Az oroszlánkirály

Ilyen hosszú lesz Az oroszlánkirály élőszereplős Disney feldolgozás

Next Article
Shazam

A Shazam! rendezője azokról a filmes bakikról beszélt, amiket senki sem vett észre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!