Wide Screen
Image default
Filmek

Miért Alden Ehrenreich lett az ifjú Han Solo?

Végre megérkezett a válasz arra, amit milliók feltettek már, hogy miért Alden Ehrenreich kapta az ifjú Han Solo szerepét.

Végre megérkezett a válasz arra, amit milliók feltettek már, hogy miért Alden Ehrenreich kapta az ifjú Han Solo szerepét.

A megannyi probléma után sok rajongó feltette már a kérdést a Lucasfilmnek, hogy miért éppen Alden Ehrenreich kapta a szerepet, mikor legalább egy tucat színészt hallgattak meg a casting során, és akadtak jóval tehetségesebbek is az Ave, Cézár! főszereplőjétől.

Az Esquire lapnak adott interjúban a film új rendezője, Ron Howard azt magyarázta el az újságíróknak, hogy miért Alden Ehrenreichre esett a stúdió választása:

Olyan valakit akartunk, aki felidézheti Harrison Ford emlékezetes személyiségét, akire mindannyian emlékszünk, miközben valami új és friss dolgot hoz. Beszélgettünk egy keveset arról, ahogy Chirs Pine – Kirk kapitány – szerepéről, és arról, ahogy saját lendületét hozzáadta a karakterhez, miközben még mindig a karaktert idézte. Úgy éreztük, hogy Alden valami hasonlóra lesz képes Han Solo szerepében.

A rendezők [Phil Lord és Chris Miller] tisztában voltak azzal is, ha pusztán csak utánozni próbálják Harrison Ford játékát a filmben, akkor a film nem fog működni. Szükségük volt valakire, aki a karaktert elő tudja adni annak minden ötletével. Ehrenreich nemcsak a legjobb volt erre, de ő volt az első színész, akiben ezt meglátták a készítők:

Figyelemreméltó volt, ahogy Alden volt az a személy, akit az első naptól kezdve figyeltünk. Sokszor visszahívtuk, sürgettük, próbáltuk tesztelni határait, és mindig jól tűrte, miközben valami újat mutatott mindezt kiváló humorérzékkel.

A rendezők azt is megjegyezték, hogy mialatt a Han Solo egy csempész, mindenekelőtt egy jó ember. A gondolata annak, hogy jó szív bújik meg a gazfickó külsőben az egyik legfontosabb kritériuma volt, amikor színészt kerestek a szerepre:

A zsivány dolog egy cselekedet. Olyan valakit akartunk, akit kalózként mutatunk be, de a külső mögött nagy szív lakozik, és egyszerre érzi magát klasszikusnak és kortársnak. Kemény legénynek mutatja magát, de valójában rendkívül fél.

Ezek után azért tényleg felmerül bennünk a kérdés, hogy valóban Alden Ehrenreich volt a legjobb választás erre a szerepre? Mert a bemutatott előzetesek minket nem győztek meg, valahogy még nem tudjuk összepárosítani a Star Wars univerzum hírhedt csempészével a fiatal színészt. Május 24-én minden kiderül, hiszen akkor mutatják be a Solo: Egy Star Wars történetet a magyar mozikban.

Még több a témában...

Rohamosztagosokkal próbálják betartatni a közösségi távolságtartást a Disney Springs kalandparkban

Kévés Bence Mihály

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Kévés Bence Mihály

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat