Wide Screen
Image default
Filmek

Michael Peña nem biztos visszatérésében A Hangya és Darázsban

Luis karaktere A Hangyában mutatkozott be, és rendkívül szórakoztató egyénisége volt a filmben, de folytatása kérdőjeles.

A Marvel korábban már bejelentette, hogy még nyáron forgatni kezdik A Hangya második részét, melyben nem csak a címszerelő kap fontos feladatot, hanem az első rész végén látott Darázs is, akit a bájos Evangeline Lilly fog játszani. A stúdió hivatalosan eddig három nevet erősített meg visszatérőként, magát a főszerepet játszó Paul Rudd-ot (Hangya), Michael Douglas (Hank Pym) és az előbb említett Lilly-t, aki Darázs sárga kosztümét ölti magára.

Michael Peña a következőt válaszolta a Collider megkeresésére:

Nem, nem, eddig még nem kaptam telefont. Nem tudom, hogy keresni fognak-e. De hát, ki tudja ezt?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios nem számol a csapattal a második részben, s inkább a két főszereplőre fókuszálnának A Hangya és Darázs címen futó projektben. Már az Amerika kapitány: Polgárháborúban is érezni lehetett, hogy Hangya status quo-ja megváltozott, miután rá is úgy tekintenek, mint egy szökevényre. Hangya a Kapitány csapatát erősítette, ők voltak azok, akik ellenezték a Sokoviai Egyezményt. Talán Scott Lang éppen emiatt tart távolságot régi barátaitól? Bízunk benne, hogy a stúdió és Peyton Reed rendező megoldást talál erre, s mégis szerepet kap a folytatásban.

A Hangya és Darázs bemutatója 2018. június 29-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Űrlord fontos szerepet kap a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

Teljes a Fekete Párduc szereplőgárdája, itt a hivatalos szinopszis

Kévés Bence Mihály

Megerősítették, pontosan mikor játszódik a Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább