x
Close


Közelgő események

Filmek

Michael Peña nem biztos visszatérésében A Hangya és Darázsban

Luis karaktere A Hangyában mutatkozott be, és rendkívül szórakoztató egyénisége volt a filmben, de folytatása kérdőjeles.

Michael Peña nem biztos visszatérésében A Hangya és Darázsban
  • Publishedmárcius 21, 2017

Luis karaktere A Hangyában mutatkozott be, és rendkívül szórakoztató egyénisége volt a filmben, de folytatása kérdőjeles.

A Marvel korábban már bejelentette, hogy még nyáron forgatni kezdik A Hangya második részét, melyben nem csak a címszerelő kap fontos feladatot, hanem az első rész végén látott Darázs is, akit a bájos Evangeline Lilly fog játszani. A stúdió hivatalosan eddig három nevet erősített meg visszatérőként, magát a főszerepet játszó Paul Rudd-ot (Hangya), Michael Douglas (Hank Pym) és az előbb említett Lilly-t, aki Darázs sárga kosztümét ölti magára.

Michael Peña a következőt válaszolta a Collider megkeresésére:

Nem, nem, eddig még nem kaptam telefont. Nem tudom, hogy keresni fognak-e. De hát, ki tudja ezt?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios nem számol a csapattal a második részben, s inkább a két főszereplőre fókuszálnának A Hangya és Darázs címen futó projektben. Már az Amerika kapitány: Polgárháborúban is érezni lehetett, hogy Hangya status quo-ja megváltozott, miután rá is úgy tekintenek, mint egy szökevényre. Hangya a Kapitány csapatát erősítette, ők voltak azok, akik ellenezték a Sokoviai Egyezményt. Talán Scott Lang éppen emiatt tart távolságot régi barátaitól? Bízunk benne, hogy a stúdió és Peyton Reed rendező megoldást talál erre, s mégis szerepet kap a folytatásban.

A Hangya és Darázs bemutatója 2018. június 29-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.