Az író erősítette meg, hogy két önálló film lesz a Deadpool 3 és az X-Force

A korábbi pletykák ellenére mégsem a Deadpool 3 lesz az X-Force előzménye, felvezetője?

A korábbi pletykák ellenére mégsem a Deadpool 3 lesz az X-Force előzménye, felvezetője?

A Deadpool 2 bejelentése után már olyat lehetett olvasni az interneten, hogy a 20th Century Fox a Deadpool 3 munkálatait is megkezdte, s amely tartalmazhat X-Force-ra utaló jeleket is. A valóság azonban ennél sokkal komplikáltabb, hiszen még a második Deadpool-ról is alig tudunk valamit, nemhogy a harmadikról.

A Cinema Blend beszélgetett Rhett Reese íróval, akit megerősítette, hogy a Deadpool 3 és az X-Force különálló részek lesznek, és elkezdődtek a tervezések:

Úgy gondolom, hogy bizonyos tekintetben már a Deadpool 2 is az X-Foce-ok felé mutat. De ugyanakkor ez azt is lehetővé teszi, hogy együtt készítsük el a Deadpool 3-at és az X-Force-t. Meglátásom szerint képesünk leszünk egyszerre két utat járni. Míg az egyikkel még nagyobb dolgot fogunk művelni, addig a másik kicsi és személyes marad.

Korábbi bejelentésből tudjuk, hogy két kulcsszereplője már van a Deadpool 2-nek az X-Force-ból: Zazie Beetz kapta végül Dominó szerepét, aki képes manipulálni a szerencsét, valamint Kábel (továbbra sem ismert, hogy ki fogja játszani a vásznon), az időutazó mutáns.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Michael Peña nem biztos visszatérésében A Hangya és Darázsban

Next Article

Az Empire borítóján láttátok már A galaxis őrzői vol. 2. csapatát? És az új Spotot?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!