Wide Screen
Image default
Filmek

Az író erősítette meg, hogy két önálló film lesz a Deadpool 3 és az X-Force

A korábbi pletykák ellenére mégsem a Deadpool 3 lesz az X-Force előzménye, felvezetője?

A Deadpool 2 bejelentése után már olyat lehetett olvasni az interneten, hogy a 20th Century Fox a Deadpool 3 munkálatait is megkezdte, s amely tartalmazhat X-Force-ra utaló jeleket is. A valóság azonban ennél sokkal komplikáltabb, hiszen még a második Deadpool-ról is alig tudunk valamit, nemhogy a harmadikról.

A Cinema Blend beszélgetett Rhett Reese íróval, akit megerősítette, hogy a Deadpool 3 és az X-Force különálló részek lesznek, és elkezdődtek a tervezések:

Úgy gondolom, hogy bizonyos tekintetben már a Deadpool 2 is az X-Foce-ok felé mutat. De ugyanakkor ez azt is lehetővé teszi, hogy együtt készítsük el a Deadpool 3-at és az X-Force-t. Meglátásom szerint képesünk leszünk egyszerre két utat járni. Míg az egyikkel még nagyobb dolgot fogunk művelni, addig a másik kicsi és személyes marad.

Korábbi bejelentésből tudjuk, hogy két kulcsszereplője már van a Deadpool 2-nek az X-Force-ból: Zazie Beetz kapta végül Dominó szerepét, aki képes manipulálni a szerencsét, valamint Kábel (továbbra sem ismert, hogy ki fogja játszani a vásznon), az időutazó mutáns.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Luke Wilson is csatlakozott a Zombieland: Double Tap szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél

Nagy Richárd

Elindult a Deadpool 2 forgatása, és itt is vannak az első képek!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább