Főoldal Előzetesek Michael Fassbender egy bérgyilkost játszik David Fincher A gyilkos filmjének előzetesében
Előzetesek

Michael Fassbender egy bérgyilkost játszik David Fincher A gyilkos filmjének előzetesében

Nézd meg A gyilkos előzetesét, amiben Michael Fassbender játssza a főszereplőt.

183

Végre bemutatták David Fincher új thrillerének, A gyilkos első nagy előzetesét, hogy némi betekintést kapjanak a rajongók a film rejtélyes előzményeibe. A Harcosok klubja rendezőjének új filmjében Michael Fassbender egy bérgyilkost alakít, aki megbízói ellen fordul.

Michael Fassbender és Charles Parnell játsszák a főszereplőket Fincher neo-noir filmjében, amely egy bérgyilkos történetét meséli el. A film Alexis Nolent francia grafikus 1998-as regénysorozatán alapul, és a történetet Fincher régi forgatókönyvírója, Andrew Kevin Walker adaptálta a Netflix képernyőjére. Fassbender és Parnell mellett Tilda Swinton, Arliss Howard és Sophie Charlotte játszik az ősszel érkező filmben.

A gyilkos október 28-án kerül a mozikba. A film november 10-től a Netflixen is látható lesz. A film a rendező legújabb munkája a Netflixszel, miután többek között a Kártyavár és a Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya executive producere volt, és ő rendezte a Mank című játékfilmet is.

A Paramount Pictures 2007-ben szerezte meg A gyilkos filmes jogait, és bár bejelentette, hogy Fincher fogja rendezni, azóta eltelt 16 év, és sokan már lemondtak róla, hogy valaha is láthatják ezt a feldolgozást. A Matz álnéven író Nolent 2007-ben a Newsaramának beszélt a képregényéről. “A bérgyilkos egy olyan figura, amely lehetővé teszi, hogy az ilyen ügyekkel nem elnéző, nem elítélő módon foglalkozzunk” – mondta. “És ezért lehetővé teszi, hogy olyan történetet meséljünk el, amely az ő lelkiállapotára és a tetteire is támaszkodik”.

Fassbender, aki a meg nem nevezett gyilkost alakítja, az utóbbi időben nem szerepelt a filmvásznon, miután 2017-ben autóversenyzéssel kezdett foglalkozni. Legutóbb a 2019-es X-Men: Sötét Főnix című filmben tűnt fel Erik Lehnsherrként Sophie Turner és James McAvoy oldalán. Charles Parnell a 2022-es nagysikerű Top Gun: Maverick című filmben játszott és Bill Hader Barry című tévésorozatában.

Az idei Velencei Filmfesztiválon bemutatkozó A gyilkos 2023. október 27-én korlátozott számban elérhető lesz bizonyos mozikban a tengerentúlon, de november 10-étől világszerte elérhető lesz online a Netflix szolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...