Főoldal Előzetesek Michael Fassbender egy bérgyilkost játszik David Fincher A gyilkos filmjének előzetesében
Előzetesek

Michael Fassbender egy bérgyilkost játszik David Fincher A gyilkos filmjének előzetesében

Nézd meg A gyilkos előzetesét, amiben Michael Fassbender játssza a főszereplőt.

440

Végre bemutatták David Fincher új thrillerének, A gyilkos első nagy előzetesét, hogy némi betekintést kapjanak a rajongók a film rejtélyes előzményeibe. A Harcosok klubja rendezőjének új filmjében Michael Fassbender egy bérgyilkost alakít, aki megbízói ellen fordul.

Michael Fassbender és Charles Parnell játsszák a főszereplőket Fincher neo-noir filmjében, amely egy bérgyilkos történetét meséli el. A film Alexis Nolent francia grafikus 1998-as regénysorozatán alapul, és a történetet Fincher régi forgatókönyvírója, Andrew Kevin Walker adaptálta a Netflix képernyőjére. Fassbender és Parnell mellett Tilda Swinton, Arliss Howard és Sophie Charlotte játszik az ősszel érkező filmben.

A gyilkos október 28-án kerül a mozikba. A film november 10-től a Netflixen is látható lesz. A film a rendező legújabb munkája a Netflixszel, miután többek között a Kártyavár és a Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya executive producere volt, és ő rendezte a Mank című játékfilmet is.

A Paramount Pictures 2007-ben szerezte meg A gyilkos filmes jogait, és bár bejelentette, hogy Fincher fogja rendezni, azóta eltelt 16 év, és sokan már lemondtak róla, hogy valaha is láthatják ezt a feldolgozást. A Matz álnéven író Nolent 2007-ben a Newsaramának beszélt a képregényéről. “A bérgyilkos egy olyan figura, amely lehetővé teszi, hogy az ilyen ügyekkel nem elnéző, nem elítélő módon foglalkozzunk” – mondta. “És ezért lehetővé teszi, hogy olyan történetet meséljünk el, amely az ő lelkiállapotára és a tetteire is támaszkodik”.

Fassbender, aki a meg nem nevezett gyilkost alakítja, az utóbbi időben nem szerepelt a filmvásznon, miután 2017-ben autóversenyzéssel kezdett foglalkozni. Legutóbb a 2019-es X-Men: Sötét Főnix című filmben tűnt fel Erik Lehnsherrként Sophie Turner és James McAvoy oldalán. Charles Parnell a 2022-es nagysikerű Top Gun: Maverick című filmben játszott és Bill Hader Barry című tévésorozatában.

Az idei Velencei Filmfesztiválon bemutatkozó A gyilkos 2023. október 27-én korlátozott számban elérhető lesz bizonyos mozikban a tengerentúlon, de november 10-étől világszerte elérhető lesz online a Netflix szolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.