Close


Közelgő események

Filmek

Michael Bay Transformers spin-off-ot akar rendezni

Na tessék, hát mi van itt. Előbb elmondja, hogy távozik, erre most mellékfilmet rendezne Michael Bay? Kérünk mi belőle?

Michael Bay Transformers spin-off-ot akar rendezni
  • PublishedApril 7, 2017

Na tessék, hát mi van itt. Előbb elmondja, hogy távozik, erre most mellékfilmet rendezne Michael Bay? Kérünk mi belőle?

A legújabb hírek szerint a rendező egyszer még visszatérne, de ezúttal nem a franchise fő ágában, hanem egy mellékfilmben. Pedig nem is egyszer mondta már ki – legutóbb 2017 elején -, hogy köszöni, de tényleg elég volt, és elköszön attól a franchisetól, amit a Hasbro-val és a Paramount Pictures-szel közösen építettek fel.

A CinemaCon-on az MTV beszélgetett a rendezővel, aki vonakodott ismét megerősíteni, hogy a Transformers: Az utolsó lovag lenne utolsó robotos filmje. Nem sokkal azután, hogy múlt héten bedobta, miszerint a Paramount írói szobájában összesen tizennégy történetet raktak össze, most egyet ki is nézet magának, és szeretné leforgatni:

Közülük egyet mégis szeretnék leforgatni. Egy Transformers spin-off-ot…

Elnézve, hogy az elmúlt 10 év alatt csak Bay készített filmet a franchise-nak, csöppet sem meglepő mostani kijelentése. Még úgy sem, hogy számtalanszor elmondta, ez lesz utolsó filmje. Most viszont mégis vissza akar térni egy mellékfilmmel? Véleményünk szerint a stúdiónak is sokkal előnyösebb lenne egy vérfrissítés ennyi év után, és átadni a stafétabotot másoknak is.

Az első spin-off-ot Christina Hodson írónő szkriptjéből Travis Knight, a Kubo és a varázshúrok rendezője forgatja. (Kedvenc kis sárga Camaronk, Űrdongó saját filmet kap az univerzumban.)

Michael Bay 2017. június 22-én biztosan visszatér még, hiszen azon a napon érkezik a Transformers: Az utolsó lovag.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.