Megdöbbentően sok Transformers-film készülhet

Michael Bay elmondta, hogy jelenleg 14 Transformers történet hever a stúdió asztalán. De hogy mennyit valósítanak meg belőle majd, azt nem tudni.

Michael Bay elmondta, hogy jelenleg 14 Transformers történet hever a stúdió asztalán. De hogy mennyit valósítanak meg belőle majd, azt nem tudni.

A korábbi transformerek rendezője és producere, Michael Bay a Yahoo-nak adott interjújában elmondta, hogy a Paramount Pictures jelenleg 14 olyan története van, amiből filmet készíthet a franchisehoz. Bay arról is beszélt, hogy a franchisera mi várhat a jövőben, illetve kitért a londoni CineWorld IMAX eseményre is, ahol a rajongók új jelentet láthatnak majd a Transformers: Az utolsó lovagból.

A rendező hozzátette, hogy az ötödik Transformers-film is már egy ilyen projekt, amit megvalósítottak a sok gondolatból, sőt a jövőre érkező első spin-off is az lesz, ami Űrdongó köré lesz építve. Bay újból elmondta, hogy az idei filmmel ő elköszön a szériától és a rendezőjogot átadja valaki másnak.

A 14 nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyi filmet készítenek majd a jövőben, pusztán csak azt jelzi, hogy mennyi Transformers-film történet született a franchisehoz felállított írói szobában.

A Transformers: Az utolsó lovag hazai bemutatója 2017. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Chris Evans májusban csatlakozik a Bosszúállók: Végtelen háború stábjához

Next Article

Úgy tűnik Daniel Craig visszatér a Bond 25-re!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!