x
Close


Közelgő események

Filmek

Michael B. Jordan meghallgatása sem jól sült el a Star Wars: Az ébredő Erő szereplőválogatásán

Csalódottak vagyunk, amiért lecsúszott egy szerepről Michael B. Jordan?

Michael B. Jordan meghallgatása sem jól sült el a Star Wars: Az ébredő Erő szereplőválogatásán
  • PublishedMay 10, 2021

A közelmúltban több sztárról is kiderült, hogy őt is behívták a Star Wars: Az ébredő Erő szereplőválogatására. Brie Larson több szerepre is behívást kapott, de mindről lecsúszott, de talán utólag már nem bánja, hogy inkább Marvel Kapitány szerepét kapta. Tom Holland is vallott februárban, hogy az egyik főszereplőnél őt is meghallgatták, de kínosra sikerült a casting. Most a Creed és a Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan árulta el, hogy milyen rossz vége lett az ő meghallgatásának is.

Michael B. Jordan nagyon gyorsan Hollywood egyik legkeresettebb sztárja lett, és mint kiderült, a Disney érában majdnem bezsebelte a Star Wars-folytatástrilógia egyik szerepét is. A Variety készített interjút a színésszel az Amazon Prime Video új akció-thriller, a Without Remorse című filmjével kapcsolatban. Miközben új filmjét népszerűsítette, arról is mesélt, hogy egy borzalmas meghallgatáson volt túl a messzi-messzi galaxisban.

Jordan nagyon hálás azért, hogy karrierje ilyen irányba indult el, de nem mindig ment minden zökkenőmentesen, kiemelve Az ébredő Erő meghallgatását. A sztár megjegyezte, hogy nem tudott kiigazodni a forgatókönyvön, amit kapott, mert a szigorú titoktartás miatt az túlságosan homályos volt.

Azt hiszem, azért nem tudtam eligazodni néhány oldalon, mert amikor ilyen magas szintű projektet olvasol, az oldalon sosincs semmi konkrétum. Minden szuper homályos, minden titokban van. Végigolvasva egyszerűen nem tudtam összekapcsolni [a dolgokat]. Ezt az egyet biztosan elszúrtam.

Michael B. Jordan

Bár erről a titokzatos szerepről lecsúszott, de az amerikai színésznek így sincs oka búslakodni, hiszen az elmúlt évekből több nagyobb és ismertebb alkotásban szerepet kapott. Talán az első nagy alakítására a 2013-as A megálló című filmben került sor, amiben Oscar Grant szerepében láttuk. Majd ezt követően a borzalmasra sikerült A fantasztikus négyes című feldolgozásban Fáklyát játszotta, és ezután kapta meg a Creed: Apollo fia főszerepét, Adonis Creedet. Később pedig a már említett Fekete Párducban a Marvel Moziverzum egyik gazemberét keltette életre.

Creed
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.