x
Close


Közelgő események

Filmek

Michael B. Jordan egy Fekete Superman limitált sorozaton dolgozik az HBO Max számára

Úgy tűnik, nem voltak alaptalanok azok a pletykák.

Michael B. Jordan egy Fekete Superman limitált sorozaton dolgozik az HBO Max számára
  • PublishedJuly 24, 2021

Korábban több pletykát is olvashattunk a DC Comics és Michael B. Jordan kapcsolatáról, miszerint jó eséllyel pályázik a Fekete Superman főszerepére. Jordan valóban szerepet vállal a DC-nél, ugyanis az Outlier Society produkciós cégével egy limitált sorozaton dolgozik majd, amit az HBO Max streamingszolgáltatón fognak bemutatni. A Collider annyit megtudott a sorozatról, hogy középpontjában Val-Zod, egy fekete kriptoni áll, aki Superman köpenyét viseli.

A hírek szerint az Outlier Society már egy írót is talált a sorozatra. Jordan lesz a producer és potenciálisan a főszereplő is a limitált sorozatban, bár a jelentések szerint a színész még nem kötelezte el magát a főszerep mellett. Ez a projekt nem azonos azzal, amin Ta-Nehisi Coates író és J.J. Abrams producer dolgozik, hiszen az egy Superman-reboot lesz. A Bad Robot projektjében Clark Kent/Kal-El szerepét úgyszintén egy fekete színész játssza majd. Jordan áprilisban tagadta a pletykákat, miszerint udvarolnak neki a főszerep miatt.

Val-Zod volt a második karakter, aki a DC New 52-es érájában felvette Superman köpenyét. Miután szüleit a kriptoni bíróság kivégezte, Val-t a Föld 2-re száműzték, az elsődleges Föld egy alternatív univerzumának számít a DC képregényvilágában.

Jordan neve egyre többször merül fel Hollywoodben az elmúlt időben. A Creed franchise főszerepe mellett hamarosan rendezőként is bizonyíthatja rátermettségét, hiszen ő rendezi a harmadik részt, de emellett szerepelni fog Denzel Washington rendezőtől egy háborús drámában is, az A Journal for Jordan című filmben, ami még idén a mozikba kerül. Ezen kívül Jordan a Static Shock adaptáció producere lesz, amit megint csak az HBO Maxon fog bemutatni.

Creed
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.