Star Wars: Episode IX

Mi minden derült ki a Star Wars: Episode IX kiszivárgott képeiről?

Délután több kiszivárgott képet is láttunk a Star Wars: Episode IX projektről, köztük egészen spoileres tartalmakat is láttunk.

Délután több kiszivárgott képet is láttunk a Star Wars: Episode IX projektről, köztük egészen spoileres tartalmakat is láttunk.

Két héttel a Star Wars Celebration előtt a Disney és a Lucasfilm még mindig titkolózik a Skywalker-saga utolsó részéről, ennek ellenére néhány órája több kép kiszivárgott J.J. Abrams trilógia fináléjából, köztük a nagyon sokat pletykált Ren lovagokat, akik végre nem csak egy látomásban, hanem akció közben is láthatunk majd a filmben – legalábbis minden jel szerint. Billy Dee Williams, azaz Lando Calrissian visszatéréséről már nem is beszélve, de akadnak még itt vörösre festett rohamosztagosok, soha nem látott repülők, és hatalmas mordállyal felfegyverkezett C-3PO protokolldroidok is.

A Ren lovagok

Ren lovagok

Annyit cikkeztünk már a Ren lovagokról, hogy itt az ideje, hogy filmben is lássuk őket. Ren lovagjairól először Az ébredő Erőben hallottunk, ám Rian Johnson kihagyta őket a nyolcadik részből. Úgy tudjuk, hogy különböző Sith-képességek birtokában vannak, azonban egyiküknek sincs fénykardja, mint ahogy a poszteren is láthatjuk őket. A jedik fegyvere helyett valamiféle ősi fegyvereket tartanak a kezükben, de nehéz lenne megmondani, hogy mit ábrázolnak. Reméljük, választ kapunk a kérdésekre: kik ők, Kylo Ren miért őket választotta, mennyire tudják használni az Erőt és Snoke legfőbb vezér halála után mesterük ellen fordulnak-e.

Az új karakterek

Eddigiek alapján két új fontos karakterről tudunk a folytatásból: Naomi Ackie színésznő Jonnah nevű karakteréről és Keri Russel titokzatos szerepéről, aki valószínűleg Zorii-t játssza majd a kilencedik epizódban. A poszteren való elhelyezésükből arra tudunk gondolni, hogy mindketten a jók oldalán állnak majd. Zorii egy fejvadász lehet, míg Jannah valószínűleg az Ellenállás egyik pilótáját játssza, bár róla többször is pletykálták már, hogy Lando lánya lesz. BB-8 mellett egy új droidot is kiszúrhatunk.

Új vadászok

Ha jobban megnézzük a posztert, akkor a háttérben vadászgépeket szúrhatunk ki. Ahogy várható volt, a folytatásban visszatérnek az A-Wing és Y-Wing típusú hajók, de egy piros/narancs színű X-Winget is felfedezhetünk a karakterek mögött. Ami az Első Rendet illeti, tőlük is láthatunk TIE-vadászokat a képen. Nehéz megmondani, hogy ezek mennyire térnek el a korábbi változatoktól, esetleg Kylo Ren új vadászát látjuk.

Fénykardok

Kylo Ren fénykardja a korábbi részekhez képest mintha stabilabbnak tűnne a képen, vagy csak nem annyira észrevehető, mint a hetedik és nyolcadik epizódban volt. Rey új fénykarddal mutatkozik, miután Luke Skywalker fegyvere felrobbant Az utolsó Jedikben, esetleg Rey újjáépítette volna? Akárhogy is legyen, Rey a kék fénykard mellett voksolt.

Total
24
Shares
Previous Article
Alien

Már a tervezőasztalnál kaszát kapott az élőszereplős Alien-sorozat

Next Article

George R.R. Martin egy Trónok Harca szerű játékon dolgozik?

Related Posts