Wide Screen
Image default
Filmek

Mi minden derült ki a Star Wars: Episode IX kiszivárgott képeiről?

Délután több kiszivárgott képet is láttunk a Star Wars: Episode IX projektről, köztük egészen spoileres tartalmakat is láttunk.

Kylo Ren sisakja

Több forrástól is azt a hírt kaptuk, hogy Kylo Ren megjavítja a sisakját, miután a Star Wars: Az utolsó Jedikben széttörte. A poszteren jól kivehető, hogy a sisak nem új, hanem csak az eredetit javította meg, rakta össze darabjaiból. Lehet, hogy nemcsak Kylo ragaszkodik sisakjához – végül is nagyapja, Darth Vader miatt visel maszkot -, hanem J.J. Abrams is.

Vörös rohamosztagosok

Optikai csalódásról lenne szó, vagy valóban vörös színű rohamosztagosok következnek az Episode IX-ben? Alighanem utóbbiról van szó, s valóban vörösre festik majd a páncélt, mint ahogy erről is többen beszámoltak már. Elképzelhető, hogy a rohamosztagosok elitjéről lesz szó. Arról már nem is beszélve, hogy marketing fogásnak is remek húzás lenne a Disney részéről, hiszen így még több rohamosztagos játékot tudnak eladni.

A főszereplők

Meglepő módon nem találjuk az eredeti trilógia három főszereplőjét, Leiára, Hanra és Lukera, helyettük a hangsúlyt már az új trilógia három főszereplője, Rey, Finn és Poe Dameron kapta. Rey a szürke ruháját fehérre cseréli az új részre, Finn végre úgy néz ki, mint egy igazi Ellenálló, Poe pedig mintha repülős szerkóját katonaira cserélte volna.

C-3PO

Uramatyám, C-3PO mit művel azzal a fegyverrel a kezében? A droid Chewie vállszíját viseli a képen, kezében pedig a wookie nyílpuskáját látjuk. Mi más lenne ez, ha nem egy tréfa a Lucasfilmtől, vagy ti el tudjátok képzelni C-3PO-ról ezt?

Ezek lettek volna szerintünk a teaser poszter legfontosabb elemei, de ha valamit kifelejtettünk volna, nem vettünk volna észre, akkor feltétlen írjátok meg nekünk komment formájában.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Még több a témában...

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Kévés Bence Mihály

Akár így is kinézhetett volna a Skywalker kora közkedvelt karaktere, Babu Frik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat