Wide Screen
Image default
Filmek

Mi még nem, de Zendaya már látta, és szédítőnek nevezte a Dűne első előzetesét

Hamarosan jön a Dűne előzetese?

Senki sem tudja megmondani, hogy pontosan mikor érkezik a Dűne trailer, noha erre utaló jeleket már kaptunk, így várhatóan még ebben a hónapban bemutatják Denis Villeneuve rendezőtől a Dűne remake első előzetesét. Miközben a rajongók ácsingóznak az első képkockára, a stáb néhány tagja, köztük Zendaya már látta a kedvcsináló kis videót, amiről már véleményét is megosztotta a rajongókkal.

A Pókember: Idegenben sztárja valahogy úgy fogalmazott, amikor az InStyle az új filmmel kapcsolatban kérdezte, hogy a rajongók eldobják majd az agyukat a legújabb iterációtól, amit Magyarországon az Origo Studios falai között forgattak, és hamarosan visszatér a stáb majd fővárosunkba a pótforgatások miatt. Miközben a nagyszerű munkáról beszélt, azt is elárulta, hogy nem kapott túl sok szerepet a filmben.

A Dűne hihetetlen volt. Nem szerepelek sokat benne, szóval amikor az előzetest néztem, azt mondtam ’Ó, istenem!’. Felhívtam Timothée [Chalamet, aki szintén szerepel benne], s azt mondtam: ’Haver! Büszkének kellene lenned.’ Ez egy főnyeremény volt még egy ilyen kis szereppel is valami olyanból, ami ilyen masszív szereplőgárdával forgott. És egyébként is, imádom a sci-fi dolgokat. Vicces elmenekülni egy másik világba.Zendaya

A Dűne az idei év egyik legjobban várt sci-fi alkotása, amit a Warner Bros. továbbra is december 18-án tervez bemutatni a mozikban, de láttuk, hogy ez bármikor megváltozhat a jelen körülményekre való tekintettel. A rendező nemrég úgy fogalmazott, hogy kisebb bravúrral érne fel, ha decemberre sikerülne befejezni a forgatást, amit a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani. Egy sprintfutamról beszélt az idővel, miközben ő is ragaszkodik a karácsonyi bemutatóhoz.

Ami pedig az előzetest illeti, többen úgy gondolják, hogy augusztus 12-én az Eredet újbóli bemutatásával kerül majd mozikba a Dűne első videója is, de akadnak olyanok is, akik szerint az augusztus 21-ei amerikai bemutatóval lesz csak elérhető a trailer. Mint azt már tudjátok, még a Tenet előtt világszerte újból bemutatják majd az Eredetet a mozikban, amolyan felvezetőként.

Dűne

Még több a témában...

Emmy-díj 2020: Zendaya történelmet írt, a legtöbb díjat pedig a Watchmen vitte haza – Megvannak az idei Emmy győztesei

Vigh Martin

Újra együtt dolgozhat Jake Gyllenhaal és Denis Villeneuve

Vigh Martin

Megérkezett a Dűne magyar nyelvű előzetese

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat