Főoldal Előzetesek Meryl Streep nem hisz Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence párosának a Ne nézz fel klipjében
Előzetesek

Meryl Streep nem hisz Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence párosának a Ne nézz fel klipjében

A dadogó tudós próbálja meggyőzni az elnököt.

565

A Netflix a tavalyi évben több nagy költségvetésű projektet is bejelentett, amelyek gyártási költsége eléri vagy akár át is lépi a 200M dollárt, és ebből az egyik a Ne nézz fel!. A filmhez már kaptunk egy nagy előzetest, néhány perccel korábban pedig a Tudum nevű rendezvényen kaptunk egy klipet a filmből, amiben Leonardo DiCaprio karaktere próbálja meggyőzni a vezetőket, köztük az amerikai elnököt a világveszélyről.

Egy exkluzív klipet kaptunk az év egyik legjobban várt projektjéből, az Adam McKay rendező Ne nézz fel! című filmjéből. A klip egy korai jelenetnek tűnik Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) és Dr. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) csillagászok között, akik sikertelenül próbálják figyelmeztetni Janie Orlean elnököt (Meryl Streep) és kabinetfőnökét – aki egyébként az elnök fia -, Jasont (Jonah Hill) a közelgő globális megsemmisülésre.

A szolgáltató még 2020 őszén felfedte, hogy milyen elképesztő szereplőgárdát sikerült összehozni a Ne nézz fel! című komédiához, amiben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence mellett többek között Meryl Streep és Ariana Grande is feltűnik majd, de mások még Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothee Chalamet, Rob Morgan, Himesh Patel, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley és Chris Evans is szerepet kap. Majd év végén már forgatási képet is kaptunk a vörös hajszínre váltott Jennifer Lawrenceről, a napokban pedig már az előzetes is befutott a filmből.

A Ne nézz fel! című vígjáték két főszereplője Kate Dibiasky és Randall Mindy, akiket az Oscar-díjazott Jennifer Lawrence és Leonardi DiCaprio játszik. Két csillagászról van szó, akiket nem vesznek túl komolyan, azonban most a világnak nagyobb szüksége van rájuk, mint bármikor, amikor felfedeznek egy üstököst, ami egyenesen a Föld felé tart, és minden bizonnyal be fog csapódni. Kezdetben nem sokat adnak főhőseink szavára, a társadalom nem akarja elhinni, hogy megtörténhet az Armageddon. Kate és Randall a médiától kér segítséget, de természetesen a politikusoknak is lesz egy-két szavuk ehhez.

December 24-én fogják bemutatni a világsztárokkal teletűzdelt Ne nézz fel! című filmet a Netflix streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stranger Things
Sorozatok

Vecna is feltűnik a Stranger Things 5. évad kulisszák mögötti videójában

A Stranger Things főszereplői mellett újakat is kiszúrhatunk a videón.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.