Jennifer Lawrence

Így fest Jennifer Lawrence a Leonardo DiCaprio közös Netflix-film forgatásán

Az első forgatási kép Jennifer Lawrence új filmjéről.

Úgy tűnik, hogy a Netflix belevetette magát a nagy költségvetésű alkotások gyártásába. Az év elején mutatták be Joe Russo készítőtől a Tyler Rake – A kimenekítés című akciófilmet Chris Hemsworth főszereplésével, ami csak a kezdet volt. A Netflix hamarosan több olyan projektet is bemutat majd, amire több százmillió dollárt sem sajnál eltapsolni.

Adam McKay sokáig csak a Will Ferrell főszereplésével készült vígjátékairól volt ismert, mint például a Tesó-tusa vagy a Taplógáz. Majd 2015-ben tudatosan váltott egy nagyot, és megcsinálta A nagy dobás című drámát, amiért az Akadémia egy Oscar-díjjal jutalmazta. Azóta pedig a rendező karrierje felfelé ível, s a jelek szerint most megkapta élete eddigi legfontosabb projektjét, hiszen olyan hírességeket sikerült megszereznie magának, amiről a legnagyobb rendezők és stúdiók is álmodnak egy-egy nagy kasszasikernél.

A szolgáltató még ősszel felfedte, hogy milyen elképesztő szereplőgárdát sikerült összehozni a Don’t Look Up című komédiához, hiszen Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence mellett többek között Meryl Streep és Ariana Grande is feltűnik majd, de mások még Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothee Chalamet, Rob Morgan, Himesh Patel, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley és Chris Evans is szerepet kap.

A forgatás már javában tart, ahogy arról még decemberben egy forgatási kép is kiszivárgott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence újdonsült vörös hajáról. Akárcsak más alkotásoknál, itt is fontos figyelmet kap a biztonság, ezért arcát egy plexilappal takarja el a szünetben.

A Don’t Look Up című vígjáték két csillagászról szól – és az egyiket Jennifer Lawrence játssza -, akik megpróbálják közölni a világgal, hogy egy aszteroida hamarosan eléri a Földet, és kipusztítja az élővilágot. Röviden és tömören erről szól majd a film, többet nem árultak el, de a jelek szerint nagyon ütős lett a forgatókönyv, hogy ilyen nagy neveket sikerült meggyőzni.

A Netflix még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a filmet, de az már biztos, hogy csak és kizárólag a streamingszolgáltatón lesz látható a következő évek egyik legnagyobb várományosa.

Total
3
Shares
Previous Article
Lelki ismeretek

A Disney+ és a Lelki ismeretek nyerte a karácsonyi párharcot az HBO Max és a Wonder Woman 1984 párosával szemben

Next Article

Mit tudunk a Far Cry 6-ról?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!