Főoldal Előzetesek A Netflix bemutatta Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio új filmje, a Ne nézz fel! első előzetesét
Előzetesek

A Netflix bemutatta Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio új filmje, a Ne nézz fel! első előzetesét

Ez most más lesz Michael Bay Armageddonjától.

622

Néhány éve ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottuk volna, hogy a streamingszolgáltatók több százmilliós produkcióknak adjon zöld jelzést. Majd a pandémia és a Netflix hatalmas előfizetői bázisa mindent átírt, s a tavalyi évben több nagy projektet is bejelentett a szolgáltató. a Netflix több nagyobb projekten is dolgozik, aminek gyártási költsége eléri vagy akár át is lépi a 200M dollárt, és ebből az egyik a Ne nézz fel!.

Adam McKay sokáig csak a Will Ferrell főszereplésével készült vígjátékairól volt ismert, mint például a Tesó-tusavagy a Taplógáz. Majd 2015-ben tudatosan váltott egy nagyot, és megcsinálta A nagy dobás című drámát, amiért az Akadémia egy Oscar-díjjal jutalmazta. Azóta pedig a rendező karrierje felfelé ível, s a jelek szerint most megkapta élete eddigi legfontosabb projektjét, hiszen olyan hírességeket sikerült megszereznie magának, amiről a legnagyobb rendezők és stúdiók is álmodnak egy-egy nagy kasszasikernél.

A szolgáltató még 2020 őszén felfedte, hogy milyen elképesztő szereplőgárdát sikerült összehozni a Ne nézz fel! című komédiához, amiben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence mellett többek között Meryl Streep és Ariana Grande is feltűnik majd, de mások még Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothee Chalamet, Rob Morgan, Himesh Patel, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley és Chris Evans is szerepet kap. Majd év végén már forgatási képet is kaptunk a vörös hajszínre váltott Jennifer Lawrenceről, a napokban pedig már az előzetes is befutott a filmből.

Don’t Look Up vagy ha úgy tetszik, akkor a Ne nézz fel! című vígjáték két főszereplője Kate Dibiasky és Randall Mindy, akiket az Oscar-díjazott Jennifer Lawrence és Leonardi DiCaprio játszik. Két csillagászról van szó, akiket nem vesznek túl komolyan, azonban most a világnak nagyobb szüksége van rájuk, mint bármikor, amikor felfedeznek egy üstököst, ami egyenesen a Föld felé tart, és minden bizonnyal be fog csapódni. Kezdetben nem sokat adnak főhőseink szavára, a társadalom nem akarja elhinni, hogy megtörténhet az Armageddon. Kate és Randall a médiától kér segítséget, de természetesen a politikusoknak is lesz egy-két szavuk ehhez.

December 24-én fogják bemutatni a világsztárokkal teletűzdelt Ne nézz fel! című filmet a Netflix streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stranger Things
Sorozatok

Vecna is feltűnik a Stranger Things 5. évad kulisszák mögötti videójában

A Stranger Things főszereplői mellett újakat is kiszúrhatunk a videón.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.